Vprašanja, razprave o izdelkih Transportna torba za mačke in majhne pse Zolia Venisa
16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
alyssia
Pozdravljeni,Ali je ta torba primerna za velikanskega papigana zajca?Hvala
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, ali je ta torba primerna za kontinentalnega pritlikavega španjela (papillon)? hvala
1 sporočila
elsa
Pozdravljeni, ali letalske družbe sprejemajo to torbo za prevoz živali v kabini (seveda ob upoštevanju teže 8 kg)? Vnaprej hvala.
1 sporočila
manuel
Pozdravljeni, za odgovor na vaše vprašanje vse zavisi od tega, s katero letalsko družbo potujete. Jaz sem ga kupil za let z Air France in je bil sprejet. Običajno je velikost pravilna in je sprejet, vendar se za vsak slučaj pozanimajte pri letalski družbi, s katero boste potovali.
1 sporočila
cécile
Pozdravljeni, prav tako sem potovala z letalskima družbama Air France in Air Saint Pierre s tem prevoznim kovčkom za mojega mačka (tehtal je približno 5 kg brez kovčka) in nisem imela nobenih težav z uporabljenimi letalskimi družbami. Moj maček obožuje ta kovček, je zelo udoben in zelo priročen za preverjanje, če je vse v redu ali celo za božanje med dolgim potovanjem zaradi različnih možnosti odpiranja, ki jih ponuja. Z njim sem zelo zadovoljna in tudi moj maček ga ima rad, saj se vanj vrača tudi, ko smo doma (pustila sem mu ga na voljo, odprtega in redno zahaja vanj).
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, zelo dober nakup in ne samo za pse in mačke. Našega pritlikavega kunca smo vzeli s seboj na počitnice - 700 km brez problema - ima dovolj prostora in zračenje je odlično - zelo praktično in trpežno.
1 sporočila
annie
Dober dan, ali lahko skozi to potegnemo varnostni pas avtomobila?
1 sporočila
olivier
Posebnih pritrditev za pas ni, vendar je lahko začasno blokirati torbo tako, da pas ovijete okoli nje.
1 sporočila
léa
Ta prenosna torba je zelo praktična in dovolj velika za mojega velikega mačka, ki tehta približno 7kg, in torba se zdi precej trpežna. Zelo zadovoljna.
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, ali je ta transportna torba sprejeta na letalu? Hvala vnaprej
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, bil je sprejet pri Air France v kabini. Povprašal sem jih po telefonu.
1 sporočila
nathalie
Dober večer, torba za prenos je zelo praktična in moj maček jo zelo ceni, toplo jo priporočam, če imate majhnega psa ali mačka, pri čemer moj maček tehta 4 kg 5.
1 sporočila
jerome
Pozdravljeni, zastavil vam bom isto vprašanje kot Gaultier_T. Ali lahko, prosim, navedete težo prazne torbe? Hvala vnaprej
2 sporočila
florence
Pozdravljeni,
Torba brez blazine in naramnice tehta 903 g.
Lep pozdrav.
Torba brez blazine in naramnice tehta 903 g.
Lep pozdrav.
1 sporočila
christophe
Zelo zadovoljen s to prenosno torbo za majhne mačke. Izjemno priročna in pralna. Edina pomanjkljivost je kakovost zapiral. Krhek plastik.
1 sporočila
laurianne
Pozdravljeni, torba tehta približno 900 gramov brez majhne blazine in naramnega pasu :) Lep pozdrav
1 sporočila
jean luc
Pozdravljeni, lahko prosim navedete težo prazne torbe? Brez blazine in naramnice :-) najlepša hvala!