Vprašanja, razprave o izdelkih Transportna torba za mačke in majhne pse Zolia Venisa

16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Alyssia
1 sporočila
alyssia fr
Pozdravljeni,Ali je ta torba primerna za velikanskega papigana zajca?Hvala
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, ali je ta torba primerna za kontinentalnega pritlikavega španjela (papillon)? hvala
Elsa
1 sporočila
elsa fr
Pozdravljeni, ali letalske družbe sprejemajo to torbo za prevoz živali v kabini (seveda ob upoštevanju teže 8 kg)? Vnaprej hvala.
Manuel
1 sporočila
manuel fr
Pozdravljeni, za odgovor na vaše vprašanje vse zavisi od tega, s katero letalsko družbo potujete. Jaz sem ga kupil za let z Air France in je bil sprejet. Običajno je velikost pravilna in je sprejet, vendar se za vsak slučaj pozanimajte pri letalski družbi, s katero boste potovali.
Cécile
1 sporočila
cécile fr
Pozdravljeni, prav tako sem potovala z letalskima družbama Air France in Air Saint Pierre s tem prevoznim kovčkom za mojega mačka (tehtal je približno 5 kg brez kovčka) in nisem imela nobenih težav z uporabljenimi letalskimi družbami. Moj maček obožuje ta kovček, je zelo udoben in zelo priročen za preverjanje, če je vse v redu ali celo za božanje med dolgim potovanjem zaradi različnih možnosti odpiranja, ki jih ponuja. Z njim sem zelo zadovoljna in tudi moj maček ga ima rad, saj se vanj vrača tudi, ko smo doma (pustila sem mu ga na voljo, odprtega in redno zahaja vanj).
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, zelo dober nakup in ne samo za pse in mačke. Našega pritlikavega kunca smo vzeli s seboj na počitnice - 700 km brez problema - ima dovolj prostora in zračenje je odlično - zelo praktično in trpežno.
Annie
1 sporočila
annie fr
Dober dan, ali lahko skozi to potegnemo varnostni pas avtomobila?
Olivier
1 sporočila
olivier fr
Posebnih pritrditev za pas ni, vendar je lahko začasno blokirati torbo tako, da pas ovijete okoli nje.
Léa
1 sporočila
léa fr
Ta prenosna torba je zelo praktična in dovolj velika za mojega velikega mačka, ki tehta približno 7kg, in torba se zdi precej trpežna. Zelo zadovoljna.
sophie
1 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, ali je ta transportna torba sprejeta na letalu? Hvala vnaprej
Sophie
1 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, bil je sprejet pri Air France v kabini. Povprašal sem jih po telefonu.
nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Dober večer, torba za prenos je zelo praktična in moj maček jo zelo ceni, toplo jo priporočam, če imate majhnega psa ali mačka, pri čemer moj maček tehta 4 kg 5.
Jerome
1 sporočila
jerome fr
Pozdravljeni, zastavil vam bom isto vprašanje kot Gaultier_T. Ali lahko, prosim, navedete težo prazne torbe? Hvala vnaprej
Florence
2 sporočila
florence fr
Pozdravljeni,

Torba brez blazine in naramnice tehta 903 g.

Lep pozdrav.
Christophe
1 sporočila
christophe fr
Zelo zadovoljen s to prenosno torbo za majhne mačke. Izjemno priročna in pralna. Edina pomanjkljivost je kakovost zapiral. Krhek plastik.
Laurianne
1 sporočila
laurianne fr
Pozdravljeni, torba tehta približno 900 gramov brez majhne blazine in naramnega pasu :) Lep pozdrav
Jean Luc
1 sporočila
jean luc fr
Pozdravljeni, lahko prosim navedete težo prazne torbe? Brez blazine in naramnice :-) najlepša hvala!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo