Vprašanja, razprave o izdelkih Prevozna kletka za mačke in male pse RoadRunner
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
laurie
Pozdravljeni, ali bi ta kletka bila primerna za mačka med 8 in 9 kg? Je precej močan mešanec perzijske mačke. In za potovanje približno 1 uro in 30 minut?V pričakovanju vašega odgovoraLep pozdrav, Laurie
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta prevozna kletka ne bo dovolj trpežna za vašo mačko. Priporočljiva je za težo do približno 5 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta prevozna kletka ne bo dovolj trpežna za vašo mačko. Priporočljiva je za težo do približno 5 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
genevieve
Pozdravljeni, ali je ta prenosna kletka primerna za potovanje z vlakom za mačka težkega 6 kg? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To je primerno za vašo mačko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni, prejel sem kletko brez navodil za montažo in rad bi vedel, kako jo sestaviti.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, transportne kletke nimajo navodil za montažo. Vabimo vas, da se obrnete na službo za poprodajne storitve, da se prepričate, ali ste prejeli vse dele. V določenem primeru lahko navežejo stik s dobaviteljem.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
mélanie
Pozdravljeni, naročil sem ta izdelek in ga želel sestaviti, vendar manjka ročaj, kar za transportni zaboj ni praktično! Kako naj ukrepam?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vabimo vas, da se za spremljanje vašega naročila neposredno obrnete na službo za stranke, da lahko opravijo preverbo zalog glede manjkajočega dela. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
yaël
Pozdravljeni, bi ta košara bila primerna za Cavalier King Charlesa? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta košara je primerna za mladega psa, vendar je ne priporočamo za odraslo velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
18 sporočila
justine
Pozdravljeni, ali zrak dobro prehaja skozi luknje za dobro dihanje?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, vaš ljubljenček bo lahko brez težav dihal v košari.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia