Vprašanja, razprave o izdelkih Transporter za mačke Trendy Runner Cats in Love

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Dober večer, glede te prenosne kletke sem zelo zadovoljna, vendar bi jo priporočila predvsem za manjše mačke od 3 do 5 kg, na primer za perzijske mačke, saj mora imeti mačka možnost gibanja, da med potovanjem ne bi bila v stresu.
Julie
1 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, rada bi vedela, ali je ta prenosna kletka primerna za zdrave mačke. Moj maček je bližje 7kg in moram vedeti, ali je kletka primerna za njegovo težo. Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Davy
1 sporočila
davy fr
Dober dan, da, kletka ustreza vašim pričakovanjem
NINA
2 sporočila
nina fr
Pozdravljeni, Ali se to lahko uporablja za ovna?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To kletko za prenašanje lahko uporabite za vašega zajčka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Natacha
1 sporočila
natacha fr
Pozdravljeni, prevoziti moram skoraj 600 km z avtomobilom s svojo 4-mesečno mačko. Ali je ta kletka primerna? Če ni, mi lahko priporočite, katere bi bile bolj priporočljive? Najlepša hvala vnaprej!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta transportni zaboj bo primeren za vašega mladička in se bo v njem počutil varno ter ne bo mogel pobegniti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo