Vprašanja, razprave o izdelkih Torba na kolesih Trolley
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
11381 sporočila
zoomalia
Dobro jutro, obveščamo vas, da ima torba za prevoz dve majhni dvojni kolesi, na desni in levi strani, da olajša prevoz vaše živali. Poleg tega se lahko popolnoma zapre kot nahrbtnik.
Lep pozdrav,
Belen iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Belen iz Zoomalie
1 sporočila
anne-marie
dober večer
Pravkar sem kupil nahrbtnik s koleščki in ko sem ga razpakiral, sem v vreči našel dno nahrbtnika, ki ga je potrebno namestiti, in kovinski del. Za kaj se ta uporablja? Kje in kako naj ga namestim?
Lep pozdrav
Pravkar sem kupil nahrbtnik s koleščki in ko sem ga razpakiral, sem v vreči našel dno nahrbtnika, ki ga je potrebno namestiti, in kovinski del. Za kaj se ta uporablja? Kje in kako naj ga namestim?
Lep pozdrav
1 sporočila
delphine
Pozdravljeni, Ali ga lahko enostavno pripnemo na varnostni pas v avtu? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, seveda, lahko ga normalno pritrdite. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
brigitte
Ali se ta torba popolnoma zapre spredaj? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, vrh torbe se tudi zapira.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
murielle
Pozdravljeni,
Koliko kolesc je pod to torbo?
Je homologirana za letalske polete?
Koliko kolesc je pod to torbo?
Je homologirana za letalske polete?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na desni strani torbe sta prilepljeni dve kolesi in na levi strani prav tako dve kolesi. Posebnega odobrenja ni, svetujemo vam, da preverite standarde vašega letališča glede sprejetih dimenzij prtljage.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
fabienne
Dober večer, imam več vprašanj prosim:
Kakšna je dolžina teleskopskega ročaja?
Kakšen premer imajo kolesa?
So naramnice dovolj debele? oblazinjene? in nastavljive?
In nazadnje, imam precej živčnega mačka.. so mreže zelo močne? so izdelane iz tankega PVC? debelega?
Ko nosite torbo v načinu "nahrbtnik", ali čutite železne palice teleskopskega ročaja v hrbtu?
Hvala za vse odgovore!! :)
Lep pozdrav
Kakšna je dolžina teleskopskega ročaja?
Kakšen premer imajo kolesa?
So naramnice dovolj debele? oblazinjene? in nastavljive?
In nazadnje, imam precej živčnega mačka.. so mreže zelo močne? so izdelane iz tankega PVC? debelega?
Ko nosite torbo v načinu "nahrbtnik", ali čutite železne palice teleskopskega ročaja v hrbtu?
Hvala za vse odgovore!! :)
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Teleskopski ročaj meri 29 cm, poleg torbe.
Premer kolesc je 5 cm.
Trakovi niso zelo debeli, vendar so nastavljivi.
Mreža ni "trda", gre za "mehko plastiko".
Ko boste imeli torbo na hrbtu, boste verjetno čutili palice teleskopskega ročaja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Teleskopski ročaj meri 29 cm, poleg torbe.
Premer kolesc je 5 cm.
Trakovi niso zelo debeli, vendar so nastavljivi.
Mreža ni "trda", gre za "mehko plastiko".
Ko boste imeli torbo na hrbtu, boste verjetno čutili palice teleskopskega ročaja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
marie-france
Pozdravljeni, hvala za odgovor o teži izdelka praznega. Imate ta izdelek na zalogi, ker bi ga rada prejela pred 4. 9. 2013, je to mogoče? Kateri znesek je potrebno doseči, da se izkoristi 5€ dobrodošlice? Hvala vnaprej. Lep pozdrav, Marie-France
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Trenutno tega izdelka nimamo na zalogi. Zato je treba pričakovati dobavni rok od 5 do 10 delovnih dni in nato rok za dostavo od 2 do 5 delovnih dni. Kar se tiče 5€ dobrodošlice, se odštejejo pri nakupu nad 69 € pri vašem prvem naročilu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Trenutno tega izdelka nimamo na zalogi. Zato je treba pričakovati dobavni rok od 5 do 10 delovnih dni in nato rok za dostavo od 2 do 5 delovnih dni. Kar se tiče 5€ dobrodošlice, se odštejejo pri nakupu nad 69 € pri vašem prvem naročilu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
marie-france
Pozdravljeni, želel bi izvedeti težo prazne torbe, prosim, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta torba tehta 2 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta torba tehta 2 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
muriel
ali je primeren za francoskega buldoga težkega 11 kg