Vprašanja, razprave o izdelkih TYROL Veliki Leseni Valji, Lesena Igrača za Glodalce in Zajce

15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Cécilia
1 sporočila
cécilia fr
Pozdravljeni, kakšna velikost je najbolj primerna za majhna vrata kletke Casita 120 cm? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Nobena od velikosti ne bo ustrezala za ta vrata, ki se bodo izkazala za preozka za te prehode. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Pauline
3 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, zakaj obstaja velika razlika v ceni med lesenim mostom ref 32356 za 14€99 in temi členjenimi hlodi za 8€90? Želim vam lep dan
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta most iz povezane brune meri 20 cm v širino, medtem ko model 32356 meri 40 cm v širino. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
anna
5 sporočila
anna fr
zdravo, mi lahko poveste širino mostu velikosti M
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Most v velikosti M meri 16,5 cm v širino. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
noémie
3 sporočila
noémie fr
Ali lahko služi kot "stopnice" za dostop do mostu?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Leseni hlodi niso med seboj trdno spojeni. Kljub temu lahko poskusite ustvariti trdno strukturo tako, da pritrdite vsak konec, vendar brez zagotovila o rezultatu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Julie
2 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, mi lahko poveste, kakšna je širina modela XL? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, širina modela XL je 20 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
FANNY
2 sporočila
fanny fr
zdravo, katero velikost naj izberem, da bodo moji morski prašički lahko prešli iz ene kletke v drugo, saj sta obe kletki ena nasproti druge
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Izberete lahko poseben model za morski prašiček: Premični hlodi - velikost M: 28 cm - za morske prašičke. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
lauren
1 sporočila
lauren fr
Pozdravljeni, Kakšno velikost bi moral izbrati, da bi moj morski prašiček lahko zapustil svojo kletko s pomočjo mostu? Ali zadošča velikost M ali naj vzamem velikost XL? Višina moje kletke je 22 cm.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam model: Prilagodljivi hlodi - velikost M: 28 cm - za morske prašičke S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
dolores
1 sporočila
dolores fr
Pozdravljeni. Želim izvedeti širino hlodov za velikost XL. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Gre za naravne hlode, zato se lahko premer nekoliko razlikuje. Vendar pa je premer približno 2 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo