Vprašanja, razprave o izdelkih Kolesce za vadbo, tiho iz plastike

100% stranke

priporočam ta izdelek

52 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Céline
1 sporočila
céline fr
Kupil sem kolo za mojega zlatega hrčka pred 10 meseci, ki ima premer 28 cm in je na protihrupnem stojalu. Res je, da skoraj ni slišati hrupa. Sčasoma se kolo nekoliko nagiba, verjetno zaradi teže mojega ljubljenčka. Razmišljam, da bi kupil kolo s premerom 33 cm, ker dolgotrajna uporaba 27 cm kolesa z naraščajočo hitrostjo in težo pri teku povečuje obrabo kolesa zaradi vztrajnosti, kar povzroča nagibanje in posledično zvijanje sistema kolesa ter povezave z okvirjem, ki ga drži. Glede hrupa podstavka na lesenih ali plastičnih tleh v veliki kletki s tremi nadstropji, ki je namenjena činčilam, kjer so uživali moj hrček Haruka (počivaj v miru) in drugi hrček Cloé, ki uživata v plezanju, skupaj z dodatno opremo, ki sem jih kupil tukaj prejšnji mesec. Majhen nasvet: vključil sem mehko posteljico za glodavce Zolia dimenzij 30x22 cm, kupljeno tukaj, ki obdaja spodnji del aluminijastega stojala (kolesa) in tako zmanjša hrup na nič. Odlično.
Sunry
1 sporočila
sunry fr
Pozdravljeni, naročil sem kolo in čudno se vrti.
Virginie
1 sporočila
virginie fr
Zdravo, res je, premika se na svoji osi, še posebej na velikem modelu (28 cm). Kupil sem modela 20 cm in 28 cm. Mislim, da je to problem oblikovanja: plastika kolesa je prožna, os pa je kovinska. Jaz imam lahkega roborovski hrčka, tako da se ne premika preveč, ampak za težjega ljubljenčka mislim, da je to problematično. Poleg tega škripa, zato jo redno mažem s sončničnim oljem (ki ni toksično za mojega ljubljenčka). Na kratko, ni drago, ampak leseno kolo znamke Trixie je veliko boljše. Srečno
Lydie
1 sporočila
lydie fr
Pozdravljeni, imam dva oktodona, ki včasih želita istočasno teči na kolesu. Prebral sem v odgovorih, da se za činčile (ki so večje od oktodonov) priporoča kolo s premerom 28 cm, medtem ko na forumih povsod piše, da je za oktodona zahtevan minimalni premer kolesa 30 cm. Torej, ali mi priporočate kolo s premerom 28 cm ali s 33 cm?
Carla
1 sporočila
carla fr
Živjo, mislim, da je 33 boljše, ker 28 uporabljam za mojega hrčka.
Laure
3 sporočila
laure fr
Pozdravljeni, za svojega ruskega hrčka uporabljam najmanjšo velikost, ki je premajhna za mojega zlatega hrčka (večjega)
Lou
2 sporočila
lou fr
Plastičnih koles za deguje ne priporočam. Opravijo svoje delo, vendar deguji z njimi opravijo le en grižljaj. V šestih mesecih sem kupil 2. Kupite kovinska kolesa in zaščitite prečke z materialom, kot je pluta, da se jim noge ne zataknejo. Drugače pa je idealnih 33 cm, da ohranite njihovo hrbtenico.
CHANTAL
4 sporočila
chantal fr
Večje kot je, tem bolje je. Ampak izbrati leseno kolo... jaz sem zelo razočarana nad kakovostjo Trixiejevega plastičnega kolesa... ukrivljeno in z grobim robom = smeti.
Coralie
1 sporočila
coralie fr
Priporočam vam 33 cm kolo za osmerozobe hrčke :)
jennifer
1 sporočila
jennifer fr
Za vašo mačko je najbolj primerno največje kolo.
Mewen
2 sporočila
mewen fr
Pozdravljeni, kakšna bi bila primerna velikost za samico podgane? Hvala vnaprej ;)
Aude
1 sporočila
aude fr
Za samico morate vzeti največjo velikost; za samca je lahko največja velikost premajhna glede na telesno konstitucijo
LAURA
1 sporočila
laura fr
Za podgane ali sirskega hrčka je najboljša velikost 28, saj mora imeti žival med tekom v kolesu telo ravno in predvsem ne ukrivljeno, da zaščiti svojo hrbtenico. Toda po pravici povedano, resnično obožujejo velikost 33, to je vrhunsko, večje kot je kolo, bolje je. Ampak to kolo sploh ni tiho, in paziti morate na nogo, ki se drgne ob kolo, zato se malo težje vrti. Kupil sem jih 4 in samo 2 delujeta dobro. Ampak imel sem manj težav s kolesi velikosti 33 cm kot s kolesi velikosti 28 cm. Imam tudi rahlo prednost za kolesa z leseno notranjostjo iz plute.
Corinne
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, želim kupiti kolo, vendar kolo velikosti 28 ne ustreza z nogo, zato želim naročiti velikost 20. Ali bo noga manjša? Ali pa so noge enake in se premer kolesa spreminja? Vnaprej hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Podpora je prilagojena velikosti kolesa, da ostane stabilna. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Xavina
2 sporočila
xavina fr
Pozdravljeni, želel bi naročiti bež/rjavo kolo. Kako naj vem, katere barve ustrezajo katerim referencam? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Izbira barve tega kolesa ni možna. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Marie-Christine
3 sporočila
marie-christine fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, katero kolo naj izberem v velikosti 20 ali 28 cm za 3 miši. Hvala za vaš odgovor, s spoštovanjem
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Premer kolesa 20 cm je dovolj za miš. Lahko izberete večjo velikost, če imate dovolj prostora in če imajo vse tri miši navado iti na kolo skupaj. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Flavie
2 sporočila
flavie fr
Pozdravljeni, kakšna je širina/globina tega kolesa?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Širina kolesa je 7 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Jennifer
1 sporočila
jennifer fr
Pozdravljeni, želel sem vedeti, kako izbrati barvo kolesa, želel bi, da je rdeče. Vnaprej hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Barve so naključne glede na prihode in ni mogoče izbrati barve. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
fabrice
6 sporočila
fabrice fr
Pozdravljeni, ta kolo bi bilo primerno za činčilo. In katero velikost naj vzamem?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za udobje vašega ljubljenčka vam priporočamo kolo s premerom 28 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Florian
2 sporočila
florian fr
Pozdravljeni, zanima me, ali se to kolo (premera 20 cm) prilega v kletko Habitrail mini ali pa je to kolo preveliko? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To kolo je preveliko za Habitrail Mini. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
valerie
1 sporočila
valerie fr
Pozdravljeni, ali je mogoče to kolo pritrditi na rešetke kletke? Vpeti?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To kolo je treba postaviti neposredno na tla. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Murielle
1 sporočila
murielle fr
Dober večer, Ali je to kolo, če vzamete model premera 28 cm, primerno za podgano? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kolo premera 28 cm je morda nekoliko premajhno. Dejansko je to kolo bolj primerno za hrčke, osmeks

S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
camille
1 sporočila
camille fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je kolo primerno za morskega prašička.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, glede na njegovo morfologijo in krhkost njegovega okostja kolo ni namenjeno morskemu prašičku. Ta glodalec je tudi prevelik, da bi se prilegal v kolo, in mora teči le horizontalno, da ohrani svojo hrbtenico. Za zabavo vašega morskega prašička se raje odločite za sprehode izven kletke. Pot, na katero boste posejali nekaj priboljškov, bo prav tako zelo cenjena s strani vašega zelo sladkosnedega morskega prašička. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Stevens
1 sporočila
stevens fr
Pozdravljeni, kakšna je celotna višina kolesa s premerom 20 cm, prosim? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Višina je 24 cm S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
maryline
1 sporočila
maryline fr
Pozdravljeni, ali obstajajo različne barve za kolo? In če da, kako izbrati barvo? Hvala ^^
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, obveščamo vas, da so barve glede na dobavljivost in razpoložljivost dobavitelja. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalie
Laura
1 sporočila
laura fr
Pozdravljeni, zanima me, ali bi premer 20 cm ustrezal za zlatega hrčka. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta članek je primeren za hrčka. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, kakšna je globina kolesa s premerom 28 cm?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Premer 28 cmGlobina 6 cm Lep pozdrav, Madelnie iz Zoomalia
Robert
11 sporočila
robert fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, katera velikost kolesa bi ustrezala ruskemu hrčku. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za vašega ruskega hrčka vam priporočamo kolo s premerom 20 cm. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalia
Alizée
2 sporočila
alizée fr
Kakšna velikost kolesa bi bila primerna za oktodona?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Model s premerom 20 cm bo najbolj primeren za vašega oktodona.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
catherine
2 sporočila
catherine fr
Kakšna je skupna velikost kolesa z višino 28 cm skupaj s podstavkom in širino?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Višina s podstavkom je: 33cm.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
ELISE
1 sporočila
elise fr
ŽELEL BI VEDETI, ČE LAHKO TO UPORABLJA ZA GERBILA V 28CM
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Za vašo gervalo vam priporočamo premer 20 cm.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Anais
1 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, imam panda hrčka, ki je zelo velik, in prodali so mi premajhno kolo, v katerem se ne more igrati. Zanima me, kateri premer mi priporočate, saj je dolga približno 16 cm, ko se raztegne!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Lahko vam ponudimo kolesa, ki so primerna za glodavce srednje velikosti:
Na primer Orbital s premerom 18 cm: https://www.zoomalia.com/animalerie/roue-d-exercice-rongeur-orbital-p-15335.html
Leseno kolo s premerom 22 cm: https://www.zoomalia.com/animalerie/roue-d-exercice-en-bois-p-14377.html
Železno kolo s premerom 22 cm: https://www.zoomalia.com/animalerie/roue-en-fer-grand-modele-pour-furet-et-ecureuil-diametre-22-cm-p-5965.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
francesco
1 sporočila
francesco fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če je kolo velikosti 20 cm primerno za odraslega ruskega hrčka? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ta kolo je primerno za hrčke.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo