Vprašanja, razprave o izdelkih TIC-OFF - Dodatek za zaščito pred klopi in bolhami v hrani

36 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Jeanine
1 sporočila
jeanine fr
Moj pes je epileptik, ali je to združljivo?
Frédérique
1 sporočila
frédérique fr
Moj pes ni imel klopov s tem izdelkom (vendar nima kože, ki bi bila nagnjena k klopom), vendar je dobil bolhe, čeprav jih prej nikoli ni imel. Bila sem primorana uporabiti kemični izdelek, da sem jih odstranila.
Patricia
1 sporočila
patricia fr
dober večer. osebno vam ne morem odgovoriti, uporabljamo jih le na naših krmilnih postajah, ker smo društvo in ne moremo ponuditi ničesar drugega. najbolje je, da vprašate svojega veterinarja.
Cynthia
7 sporočila
cynthia fr
Dober večer, prebral sem, da prah ni združljiv z zdravljenjem z insekticidi, ali mi lahko poveste, ali je združljiv z ovratnico proti zajedavcem Beaphar? Iščem naravni izdelek, ki bi dopolnil delovanje, saj se moj shih tzu (6 kg) vrne s sprehoda skoraj vsakič s klopi :( vnaprej hvala.
Sylvia
7 sporočila
sylvia fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je ta izdelek združljiv z zdravilom Credelio (Lotilaner), ki ga moj maček prejme, da se prepreči pripenjanje klopov in bolh nanj? Iščem nekaj, kar bi jih lahko odgnalo, ker Credelio jih ubije šele, ko se priklenejo, vendar ne prej. Hvala za vašo pomoč.
brigitte
3 sporočila
brigitte fr
Dal sem ustrezni odmerek svojim psom. Oba sta bruhala. Ne dajem več. Nič več.
Baboo
1 sporočila
baboo fr
Pozdravljeni, Rada bi dala ta repelent svojemu psu in tudi svoji mački. Svojemu psu že dodajam zeleno školjčno moko, ali je mogoče kombinirati oboje? Ali eno ne bo izničilo učinka drugega? Hvala vnaprej za vaš odgovor :)
Andrea
1 sporočila
andrea fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali gre še vedno za novo formulo? Dejansko je bila stara formula brez vonja, medtem ko to novo lahko zazna moja mačka.Hvala
Frédéric
1 sporočila
frédéric fr
Pozdravljeni, kar se mene tiče, sem dobil novo formulo (zeleni prah).
Stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Osebno, moje mačke nove formule sploh nočejo. Takoj zavohajo in raje ne jedo ali pijejo... Postaja zelo nadležno. Za psa, to omeji okužbo, ampak dokler ne morem zdraviti divjakov, je to brez pomena. Če imate kakšne nasvete, bi jih z veseljem slišala.
2337518@RGPD.fr
1 sporočila
Imam 2 psa, ki sta stara 2 leti, labradorca in beagla, katerima vsak dan, odkar ju imam, dajem tik off. Oba sta v odličnem zdravju z lepim kožuhom. Nikoli nista dobila nobenega parazita, čeprav sta vsak dan zunaj dve do tri ure. Nikoli nista imela niti ovratnice niti pipete proti parazitom, ker je to zelo zelo škodljivo za pse, moj prejšnji pes je zaradi tega umrl.
Laurent
14 sporočila
laurent fr
Pozdravljeni, Ali mi lahko poveste, ali lahko izdelek TIC OFF uporabljam varno za zdravje mojega šestkilogramskega mladička pasme coton de tulear kot dodatek k njegovi ovratnici Seresto? Lep pozdrav.
Carole
1 sporočila
carole fr
Seresto, če bi vedeli, bi nehali uporabljati ... glede klopov, moja mačka nima klopov, vendar jih ni imela niti prej, vendar pa proti bolham to na njej ne deluje ... kljub temu sem vzela medaljon.
ALOISE
3 sporočila
aloise fr
Pozdravljeni,

Ne vidim prave potrebe po tem, da bi imel tako tic off kot ovratnico seresto.

Odločil sem se za antiparazitne ovratnice za mojega Bullyja. Vzel sem eno z eteričnimi olji (raje imam naravne stvari zanj), ampak mu je opekla kožo!

Ima občutljivo kožo in težave pri prebavi, že nekaj let uporablja tic off v času parazitov (pomlad-jesen), star je 5 let in v svojem življenju je imel le 2 klopa.

(kmalu bo star 5 let)
Laurent
14 sporočila
laurent fr
Zdravo,

Nameravam uporabljati Tic Off kot dopolnilo ovratnici Seresto, da bi ustvaril "dvojno pregrado" proti klopom in bolham, še posebej proti klopom, ki so precej številčni v mojem okolju. Vem, da ne smemo mešati izdelkov in zato mi je, ker je Tic Off naraven, se zdelo dobro, da ga kombiniram z Serestom, da ne bi psičku dodal še več kemikalij, hkrati pa bi imel to dvojno zaščito...

Vendar je navedeno, da se ne sme uporabljati z insekticidom... Je Seresto vključen v to opozorilo?

Hvala
Karine
1 sporočila
karine fr
Dober večer, ali ste prejeli odgovor na svoje vprašanje? Tudi jaz bi ga rada povezala s Seresto ovratnico. Kaj ste naredili vi, ker tudi mi smo bili to zimo preplavljeni s klopi.
Mallaury
1 sporočila
mallaury fr
Pozdravljeni, ali je izdelek tic off sestavljen izključno iz naravnih sestavin? Če pri psu, ki "privablja" precej klopov, uporabljamo samo tic off, ali to dobro deluje? Lep pozdrav, Mallaury
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je 100% naraven, sestavljen je iz zelene gline, dekstroze, vodika, natrijevega karbonata, kalcijevega karbonata. Učinkovit je pri vseh psih, vendar lahko v primeru območij z močno infestacijo, boste morda morali uporabiti Tic Off v kombinaciji z zaščito v obliki pipete, ovratnice ali celo obeska.
https://www.zoomalia.com/animalerie/naturly-s-pipettes-antiparasitaires-insecticides-du-chiot-au-tres-grand-chien-p-21523.html
https://www.zoomalia.com/animalerie/medaille-tic-clip-protection-longue-duree-anti-puces-et-tiques-p-16915.html
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
CECILE
1 sporočila
cecile fr
Pozdravljeni, ali lahko ta izdelek uporabljamo pri mladičkih mačkah in od katere teže naprej. Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ni kontraindikacij za mladiče. Stari morajo biti najmanj dva meseca. Odmerjanje se lahko zmanjša glede na njihovo težo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Lola
3 sporočila
lola fr
Pozdravljeni, ali mi lahko natančno poveste, koliko gramov je sestavljena 1 doza, prosim? (Da lahko načrtujem, kako dolgo mi bo zdržal flaškon) Hvala vam vnaprej za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Lonček 140g vsebuje 80 odmerkov. Za psa, ki ima manj kot 15kg, zadostuje polovica odmerka na dan, zato bo lonček zdržal 160 dni. Za psa, ki ima 15 do 30kg, bo zdržal 80 dni in 20 dni za psa, ki ima več kot 30kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lonček s 140g vsebuje 80 odmerkov. Za psa z manj kot 15kg zadostuje pol odmerek na dan, zato bo lonček zdržal 160 dni. Za psa s 15 do 30kg bo zadoščal za 80 dni in za psa z več kot 30kg za 20 dni. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Céline
1 sporočila
céline fr
Dober večer, imam bernardinca starega eno leto in pol, ki tehta 76 kg in zanima me, če bosta 2 odmerka dovolj za zaščito? Kot navajate, saj tehta precej več kot 30 kg, in ali ni morda premlad, da bi jemal ta izdelek? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Prilagoditi bo treba pro rata, da se zagotovi, da vaš pes prejme učinkovit odmerek, kar je približno 2 in pol odmerka na dan. Ta izdelek vsebuje naravne učinkovine, zato ga lahko brez skrbi dajete svojemu mlademu psu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Quitterie
2 sporočila
quitterie fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je treba dati živali zdravilo samo en dan ali več dni? Koliko tablet je v pakiranju? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Tic Off se predstavlja v obliki prahu, ki ga dodate prehrani. Ta dodatek dajemo neprekinjeno. Lahko naredite premor pozimi in ponovno začnete z dajanjem Tic Offa vašemu psu pred začetkom pomladi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Pauline
2 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, iščem zaščito pred bolhami in klopi za mojega štirimesečnega kužka, ki tehta okoli 4 kg. Ali je ta izdelek primeren? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek je povsem primeren za preventivno uporabo. Če ima vaša žival že bolhe, vam priporočamo, da jo dodatno okopate s šamponom, da odstranite obstoječe parazite. https://www.zoomalia.com/animalerie/shampoing-insect-choc-antiparasitaires-insecticides-p-21538.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Malvina
1 sporočila
malvina fr
Pozdravljeni, moj pes že ima bolhe, ali to ubije tiste, ki so že prisotne?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta vrsta izdelka je precej učinkovita kot preventivni ukrep. Svetujemo vam, da svoji živali naredite antiparazitni šampon in obdelate njeno okolico. Nato lahko uporabite TIC-OFF, da preprečite ponovno okužbo s stenicami.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
sylvie
1 sporočila
sylvie fr
kako narediti odmerjanje, saj imam 7 mačk, ki jedo vse skupaj
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, odmerjanje ni mogoče izvesti s 7 mačkami, ki jedo hkrati. Najbolje je, da na primer izolirate enega mačka na obrok, da se prepričate, da vsak prejme svoj odmerek glede na svojo težo. Lep pozdrav - Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Marjorie
9 sporočila
marjorie fr
Pozdravljeni, ali lahko izvemo več o sestavi izdelka? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je sestavljen iz Zelene Gline, Dekstroze, Natrijevega Hidrogenkarbonata, Kalcijevega Karbonata, Magnezijevega Citrata. Tic-off 140 g od ANIBIO je bil razvit za uravnoteženje kislega terena živali z namenom, da se živalim zagotovi široka zaščita pred klopi in bolhami. Rezultat je zdrava in sijoča koža živali. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
laetitia
1 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, kakšno je odmerjanje, prosim? In kako pogosto ga je treba obnoviti? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za pse in mačke do 30 kg: 1 odmerek na dan Za pse nad 30 kg: 2 odmerka na dan Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo