Vprašanja, razprave o izdelkih Thundershirt Sprostitveni in antistresni jopič za psa

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
JOSIANE
1 sporočila
josiane fr
Pozdravljeni, moj pes je pasme Spitz loup in tehta približno + 20 kg (obseg prsnega koša je približno 75 cm) in ima zato zelo veliko dolgih dlak, predvsem okoli trebuha. V dilemi sem glede izbire velikosti L ali XL za telovnik, ali mi lahko poveste, če bo velikost L zadostovala? Hvala za vaš odgovor... JLD
emilie
1 sporočila
emilie fr
Moj pes je pravkar prišla iz zavetišča in je uničujoča, ko nismo doma. Stresa jo, ko jo peljem ven, boji se ljudi; ali bi mi ta jopič lahko pomagal?
vanessa
2 sporočila
vanessa fr
Pozdravljeni, lahko pomaga, vendar to ni edina rešitev, mislim, da bi morali poiskati pomoč kinologa, da vam pomaga.
Julie
1 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, res je, to ga lahko malo pomiri in pomaga pri vzgoji, vendar ga je potrebno tudi postopoma naučiti, da ostane sam. Obstajajo videi trenerjev, ki prikazujejo tehnike, drugače pa vam lahko pomagajo pasji trenerji. Včasih imajo v zavetiščih tudi trenerje, ki delajo z njimi.
Laurence
1 sporočila
laurence fr
Pes ni ustvarjen za to, da živi in ostane sam ... zanj je to zelo težko tudi brez težke preteklosti ... zato je za žival, ki je doživela travmatične dogodke v preteklosti, še slabše!! Ne vem, v kakšnih okoliščinah živite, niti koliko časa vaša psička ostaja sama, niti koliko je stara, toda samoten pes je pod stresom in počne neumnosti, in vedenjski terapevt bo lahko reševal le težave z nenormalnim vedenjem psa, ki živi v normalnih pogojih. Na kratko: psa ne smemo pustiti samega v zaprtem prostoru predolgo, ker je to že v osnovi kruto. Če mu želimo pomagati, lahko to storimo z raznimi stvarmi za njegovo zaposlitev ali res s tem telovnikom, vendar to deluje le do določene mere razumnosti, če je pes sam 8 ur/dan, bi se že morali vprašati, zakaj sploh imamo psa ... in to ne bo rešilo ničesar, ne glede na psa :(

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo