Vprašanja, razprave o izdelkih TetraPond Sticks od 1 do 40L
41 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
jean-marie
Pozdravljeni, Danes želim kupiti 40-litrsko vrečo Tetra Pond Sticks, vendar kakšen je rok trajanja...?? hvala za vaš odgovor
1 sporočila
jessy
Rok uporabnosti je na zadnji strani vrečke, za moje izdelke je to 03/26
1 sporočila
jaime-jose
Pozdravljeni, v kolikšnem času boste imeli na voljo Tetra Pond Sticks 40L + 10? Ali me lahko obvestite, ko jih boste imeli? Hvala za odgovor.
1 sporočila
carole
zdravo, približno 3 dni zame
1 sporočila
eric
pozdravljeni, ali ne ponujate več torbe s kapaciteto 40L + 10L brezplačno?
1 sporočila
gilles
Pozdravljeni, rad bi vedel, koliko tehta 40 l palčk, hvala
1 sporočila
michel
Tetrapond Stickova 40L vreča tehta približno 5 kg.
5 sporočila
claudine
Pozdravljeni, ko rečete 40 litrov + 10 litrov brezplačno, gre res za skupno vrečo 50 litrov, hvala.
1 sporočila
ann
Da
1 sporočila
marie helene
Pozdravljeni, Seveda, to je 40 + 10 = ???? Imate 4 ure časa, da rešite vajo. LOL. = 50; pravilen odgovor in lep vikend vsem. MH
1 sporočila
jean-françois
Da, s 10 litri brezplačno je vreča 50 litrov
1 sporočila
serge
Datum poteka: na moji pošiljki, prejeti v teh dneh, 03/23
1 sporočila
jacky
Datum, naveden na vrečki, ustreza marcu 2023.
1 sporočila
annick
Pozdravljeni, rad bi izvedel datum uporabnosti vrečk Tetra Pond Stick ref 63950, serija 2*40l + 10 brezplačno po ceni 69,98 €. Hvala.
1 sporočila
jocelyne
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali ta obrok povzroča debelost pri ribah? Prosim
1 sporočila
henri-jean
izdelek ne povzroča, da bi ribe boljše jedle, ampak mora biti količina dnevnega obroka (zvečer) pojedena v 5 minutah, kar ustreza maksimalnemu odmerku. Henri-Jean
2 sporočila
jean-philippe
Pozdravljeni. Na vrečkah, ki sem jih kupil lani (september 2020), je bil rok uporabe 02/23.
1 sporočila
serge
Rok uporabe 03 2023. Gre za suh izdelek, zato ni klasičnega roka trajanja, ampak optimalno obdobje uporabe. Po preteku roka je izdelek še vedno užiten, vendar postopoma izgublja na okusu, podobno kot suhi piškoti.
1 sporočila
jeannine
V začetku februarja 2020 sem kupil dve vreči Tétra Pond Sticks (40 l + 10 l gratis = promocijska ponudba za začetek sezone), ki sta imeli rok uporabnosti do 12/22. Vsako leto kupujem to vrsto hrane in roki uporabnosti so vedno vsaj dve leti.
1 sporočila
philippe
Pozdravljeni, vrečke, naročene prejšnji teden, imajo datum poteka roka uporabe 03/2023
1 sporočila
bernard
Moj zadnji nakup 03/2023
2 sporočila
jean-philippe
rok uporabe 03/23....
1 sporočila
hans-peter
Dostavo sem prejel 15. januarja 2021 z datumom uporabnosti do 03/2023
3 sporočila
maurice
Moj maček se dobesedno meče na Tetra Pond Sticks. Je to normalno ali celo nevarno?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta hrana je na osnovi žitaric in rib, zato je zagotovo privlačna za vašo mačko. Če bo pojedena, ni nevarnosti zastrupitve, v okviru razumnih in zelo občasnih količin. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
jean-philippe
Pozdravljeni. Tudi moji mački. To je prava poslastica. Ko vidijo, da bom ribam razdelila nekaj hrane, se moji mački hitro približajo in prosijo za nekaj zrn. To je zelo dobro, saj medtem ko iščejo in jedo brikete, ne pomislijo na ribolov... ;)
3 sporočila
nicole
Ne mislim.
1 sporočila
lionel
enako, moje mačke to obožujejo!
1 sporočila
edgar
že vidim od 39 € brezplačna dostava, vendar te možnosti ne najdem, ko želim zaključiti naročilo?????
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Za uživanje brezplačnosti stroškov brezplačne dostave boste morali izbrati dostavo na prevzemno mesto preko DPD.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Za uživanje brezplačnosti stroškov brezplačne dostave boste morali izbrati dostavo na prevzemno mesto preko DPD.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
rene
roke valjanja za pakete Tetra Pond z referenčno številko 63950? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, trenutno imamo izdelke z datumom: januar 2018. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
3 sporočila
nicole
Ne vidim nobenega datuma....
2 sporočila
rene
dober večer; ne najdem vrstice, da bi naročil izdelek Tetra Pond Sticks 40 l (+ 25 % brezplačno) za 30,99 evra
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, gre za PAKET 6x TetraPond Sticks 40 L referenčna številka 54455 (ko skupni znesek paketa 185,94 € razdelite s številom 6, dobite ceno 30,99 € na enoto). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
antoine
Pozdravljeni, kakšen je rok uporabnosti za pakete 40l ref 15593? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Rok uporabe paketov na zalogi je 08/2016.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Rok uporabe paketov na zalogi je 08/2016.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
jean-paul
Dober večer, kateri je rok uporabe za palčke v 40l pakiranju z referenco 15593, ki stanejo 32,99€?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Paketi, ki jih trenutno imamo na zalogi, imajo datum poteka uporabe do 11/2015.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Paketi, ki jih trenutno imamo na zalogi, imajo datum poteka uporabe do 11/2015.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
nicole
Ne vidim nobenega datuma....
2 sporočila
didier
Pozdravljeni, kako bo ta izdelek poslan, saj imam za nakup še druge izdelke kot so filtrirna pena in zračna črpalka, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta izdelek, kot tudi preostanek vašega naročila, vam bo poslan preko prevoznika.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta izdelek, kot tudi preostanek vašega naročila, vam bo poslan preko prevoznika.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia