Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih TetraPond Sticks od 1 do 40L

100% stranke

priporočam ta izdelek

41 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
JEAN-MARIE
1 sporočila
jean-marie fr
Pozdravljeni, Danes želim kupiti 40-litrsko vrečo Tetra Pond Sticks, vendar kakšen je rok trajanja...?? hvala za vaš odgovor
jessy
1 sporočila
jessy fr
Rok uporabnosti je na zadnji strani vrečke, za moje izdelke je to 03/26
jaime-jose
1 sporočila
jaime-jose fr
Pozdravljeni, v kolikšnem času boste imeli na voljo Tetra Pond Sticks 40L + 10? Ali me lahko obvestite, ko jih boste imeli? Hvala za odgovor.
carole
1 sporočila
carole fr
zdravo, približno 3 dni zame
ERIC
1 sporočila
eric fr
pozdravljeni, ali ne ponujate več torbe s kapaciteto 40L + 10L brezplačno?
Gilles
1 sporočila
gilles fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, koliko tehta 40 l palčk, hvala
MICHEL
1 sporočila
michel fr
Tetrapond Stickova 40L vreča tehta približno 5 kg.
claudine
5 sporočila
claudine fr
Pozdravljeni, ko rečete 40 litrov + 10 litrov brezplačno, gre res za skupno vrečo 50 litrov, hvala.
ann
1 sporočila
ann fr
Da
MARIE HELENE
1 sporočila
marie helene fr
Pozdravljeni, Seveda, to je 40 + 10 = ???? Imate 4 ure časa, da rešite vajo. LOL. = 50; pravilen odgovor in lep vikend vsem. MH
Jean-François
1 sporočila
jean-françois fr
Da, s 10 litri brezplačno je vreča 50 litrov
SERGE
1 sporočila
serge fr
Datum poteka: na moji pošiljki, prejeti v teh dneh, 03/23
Jacky
1 sporočila
jacky fr
Datum, naveden na vrečki, ustreza marcu 2023.
Annick
1 sporočila
annick fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel datum uporabnosti vrečk Tetra Pond Stick ref 63950, serija 2*40l + 10 brezplačno po ceni 69,98 €. Hvala.
Jocelyne
1 sporočila
jocelyne fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali ta obrok povzroča debelost pri ribah? Prosim
henri-jean
1 sporočila
henri-jean fr
izdelek ne povzroča, da bi ribe boljše jedle, ampak mora biti količina dnevnega obroka (zvečer) pojedena v 5 minutah, kar ustreza maksimalnemu odmerku. Henri-Jean
Jean-Philippe
2 sporočila
jean-philippe fr
Pozdravljeni. Na vrečkah, ki sem jih kupil lani (september 2020), je bil rok uporabe 02/23.
serge
1 sporočila
serge fr
Rok uporabe 03 2023. Gre za suh izdelek, zato ni klasičnega roka trajanja, ampak optimalno obdobje uporabe. Po preteku roka je izdelek še vedno užiten, vendar postopoma izgublja na okusu, podobno kot suhi piškoti.
Jeannine
1 sporočila
jeannine fr
V začetku februarja 2020 sem kupil dve vreči Tétra Pond Sticks (40 l + 10 l gratis = promocijska ponudba za začetek sezone), ki sta imeli rok uporabnosti do 12/22. Vsako leto kupujem to vrsto hrane in roki uporabnosti so vedno vsaj dve leti.
philippe
1 sporočila
philippe fr
Pozdravljeni, vrečke, naročene prejšnji teden, imajo datum poteka roka uporabe 03/2023
Bernard
1 sporočila
bernard fr
Moj zadnji nakup 03/2023
Jean-Philippe
2 sporočila
jean-philippe fr
rok uporabe 03/23....
Hans-Peter
1 sporočila
hans-peter fr
Dostavo sem prejel 15. januarja 2021 z datumom uporabnosti do 03/2023
Maurice
3 sporočila
maurice fr
Moj maček se dobesedno meče na Tetra Pond Sticks. Je to normalno ali celo nevarno?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta hrana je na osnovi žitaric in rib, zato je zagotovo privlačna za vašo mačko. Če bo pojedena, ni nevarnosti zastrupitve, v okviru razumnih in zelo občasnih količin. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Jean-Philippe
2 sporočila
jean-philippe fr
Pozdravljeni. Tudi moji mački. To je prava poslastica. Ko vidijo, da bom ribam razdelila nekaj hrane, se moji mački hitro približajo in prosijo za nekaj zrn. To je zelo dobro, saj medtem ko iščejo in jedo brikete, ne pomislijo na ribolov... ;)
Nicole
3 sporočila
nicole fr
Ne mislim.
lionel
1 sporočila
lionel fr
enako, moje mačke to obožujejo!
EDGAR
1 sporočila
edgar fr
že vidim od 39 € brezplačna dostava, vendar te možnosti ne najdem, ko želim zaključiti naročilo?????
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Za uživanje brezplačnosti stroškov brezplačne dostave boste morali izbrati dostavo na prevzemno mesto preko DPD.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
RENE
2 sporočila
rene fr
roke valjanja za pakete Tetra Pond z referenčno številko 63950? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, trenutno imamo izdelke z datumom: januar 2018. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Nicole
3 sporočila
nicole fr
Ne vidim nobenega datuma....
RENE
2 sporočila
rene fr
dober večer; ne najdem vrstice, da bi naročil izdelek Tetra Pond Sticks 40 l (+ 25 % brezplačno) za 30,99 evra
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, gre za PAKET 6x TetraPond Sticks 40 L referenčna številka 54455 (ko skupni znesek paketa 185,94 € razdelite s številom 6, dobite ceno 30,99 € na enoto). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
antoine
1 sporočila
antoine fr
Pozdravljeni, kakšen je rok uporabnosti za pakete 40l ref 15593? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Rok uporabe paketov na zalogi je 08/2016.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
jean-Paul
1 sporočila
jean-paul fr
Dober večer, kateri je rok uporabe za palčke v 40l pakiranju z referenco 15593, ki stanejo 32,99€?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Paketi, ki jih trenutno imamo na zalogi, imajo datum poteka uporabe do 11/2015.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Nicole
3 sporočila
nicole fr
Ne vidim nobenega datuma....
didier
2 sporočila
didier fr
Pozdravljeni, kako bo ta izdelek poslan, saj imam za nakup še druge izdelke kot so filtrirna pena in zračna črpalka, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta izdelek, kot tudi preostanek vašega naročila, vam bo poslan preko prevoznika.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo