Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Tetra EasyBalance, vzdrževanje biološkega ravnovesja

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Patrick
2 sporočila
patrick fr
Pozdravljeni, piše, da je 15 ml za 60 litrov, torej približno 10 ml za 50 litrov. Ali je pokrovček merilni pokrovček, sicer pa kako lahko izmerim in ne uporabim preveč v mojem približno 50-litrskem rezervoarju? Hvala.
Élisabeth
1 sporočila
Élisabeth fr
Da, za 50 litrov je to polovica zamaška, na mojem je črta.
GENEVIEVE
1 sporočila
genevieve fr
ali lahko easybalance uporabimo v amazonskem akvariju z kislim pH. hvala
christophe
1 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, ali je izdelek Tetra easybalance 250ML + 100% BREZPLAČNO (ref: 59607) pakiran kot dve 250ml embalaži? Ker v tem primeru je precej cenejši kot 500ml izdelek.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, je res 500 ml. Je dejansko cenejši, ker je 250 ml brezplačno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo