Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Tetra Crystal Water za kristalno čisto vodo

100% stranke

priporočam ta izdelek

23 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
SOPHIE
2 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni,
Ali lahko to uporabljam za akvarij mojih zlatih ribic?
Hvala za vaš odgovor.
Adeline
1 sporočila
adeline fr
Uporabljamo ga v akvariju z dvema zlatima ribicama in brez težav.
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni. Da, lahko ga uporabljate brez težav.
Cathy
2 sporočila
cathy fr
Ali lahko dam tetra kristal v moj akvarij? Imam ribe in predvsem kozice.
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljen, izogibam se uporabi takih izdelkov, bolje je ponovno pregledati pene v filtru in uporabiti tanjše ali celo vato.Michel
Amaury et Margot
2 sporočila
amaury et margot fr
Postavil sem vprašanje, vendar nisem prejel odgovora. Ali lahko ta izdelek uporabljam z aksolotli?
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni, kolikor je mogoče, se izogibam tej vrsti izdelkov. Bolje je v filter vstaviti tanjšo vato in jo redno menjati. Michel
Amaury et Margot
2 sporočila
amaury et margot fr
Pozdravljeni, ali lahko ta izdelek uporabim z aksolotli? Že vnaprej hvala za vaš odgovor. Amaury
Angélique-michelle
2 sporočila
angélique-michelle fr
Pozdravljeni, ali ta izdelek ni smrtonosen za moje polže "Asolene pixi"?
Jacques
3 sporočila
jacques fr
Pozdravljeni, ta izdelek ni škodljiv za vaše polže, če se dobro upošteva predpisani odmerek.
Angélique-michelle
2 sporočila
angélique-michelle fr
Najlepša hvala
Philippe
1 sporočila
philippe fr
Pozdravljeni, imam neritine in nobenih težav. Lep pozdrav
elodie
1 sporočila
elodie fr
zdravo, rad bi vedel, če lahko uporabim ta izdelek za akvarij moje želve?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, možno je uporabiti ta izdelek v akvariju za vašo želvo. Pozornost posvetite upoštevanju navedenih odmerkov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Dylan
1 sporočila
dylan fr
Pozdravljeni, moja voda je nekoliko motna, ali lahko uporabim ta izdelek, medtem ko so moje ribe notri?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek lahko uporabljate za ribe v akvariju, vendar pazite, da se natančno držite odmerkov, priporočenih na steklenički. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Natacha
1 sporočila
natacha fr
Pozdravljeni, naredil sem neumnost, svoj substrat in kremenčev pesek sem včeraj neposredno vstavil v vodo svojega akvarija in zdaj je voda rdeča. Ali bi mi ta izdelek lahko pomagal dobiti čisto vodo (ribe so že notri)? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko poskusite uporabiti ta izdelek. Pazite, da dosledno upoštevate priporočene odmerke. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Ludovic
1 sporočila
ludovic fr
Pozdravljeni,

Kakšna je periodičnost obnavljanja, ko prvič uporabimo Tetra Crystal Water, in ali je treba dodati sredstvo tudi, ko menjamo vodo?

Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek uporabite v primeru motne vode. Vlijte 5 ml na 10 litrov vode. Vlijte 2,5 ml na 10 litrov vode, če je KH ≤ 3 °dH. Spoštujte interval najmanj 48 ur med dvema uporabama. Spoštujte interval 24 ur med uporabo izdelka Tetra CrystalWater in uporabo sredstva za kondicioniranje vode, kot je Tetra AquaSafe. Uporaba tega izdelka ob menjavi vode ni nujno potrebna, razen če je voda motna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
nicolas
3 sporočila
nicolas fr
živijo, rad bi vedel, kateri izdelek naj uporabim, da zmanjšam trdoto svoje vode, ki je višja od 21 gh, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

V svoj akvarij morate zamenjati določeno količino vode in jo nadomestiti bodisi z vodo iz pipe, pomešano s šoto: https://www.zoomalia.com/animalerie/tourbactiv-1l-460-gr-p-5054.html bodisi uporabiti osmozirano vodo ali izvirsko vodo (volvic, mont roucous).

Lep pozdrav,

Mary iz Zoomalia
ISABELLE
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, moj akvarij trenutno čaka na ribe, saj voda trenutno še ni primerna. Rad bi vedel, ali bi ta izdelek ustrezal mojemu akvariju, imam naravne rastline. Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

če še nimate rib, vedite, da je treba (v povprečju) računati na najmanj 3 tedne, preden lahko vnesete svoje ribe. Trenutno vam tega izdelka ne priporočamo. Za zdaj lahko merite vsebnost nitritov.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo