Vprašanja, razprave o izdelkih Tetra Crystal Water za kristalno čisto vodo
23 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
sophie
Pozdravljeni,
Ali lahko to uporabljam za akvarij mojih zlatih ribic?
Hvala za vaš odgovor.
Ali lahko to uporabljam za akvarij mojih zlatih ribic?
Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
adeline
Uporabljamo ga v akvariju z dvema zlatima ribicama in brez težav.
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni. Da, lahko ga uporabljate brez težav.
2 sporočila
cathy
Ali lahko dam tetra kristal v moj akvarij? Imam ribe in predvsem kozice.
470 sporočila
michel
Pozdravljen, izogibam se uporabi takih izdelkov, bolje je ponovno pregledati pene v filtru in uporabiti tanjše ali celo vato.Michel
2 sporočila
amaury et margot
Postavil sem vprašanje, vendar nisem prejel odgovora. Ali lahko ta izdelek uporabljam z aksolotli?
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, kolikor je mogoče, se izogibam tej vrsti izdelkov. Bolje je v filter vstaviti tanjšo vato in jo redno menjati. Michel
2 sporočila
amaury et margot
Pozdravljeni, ali lahko ta izdelek uporabim z aksolotli? Že vnaprej hvala za vaš odgovor. Amaury
2 sporočila
angélique-michelle
Pozdravljeni, ali ta izdelek ni smrtonosen za moje polže "Asolene pixi"?
3 sporočila
jacques
Pozdravljeni, ta izdelek ni škodljiv za vaše polže, če se dobro upošteva predpisani odmerek.
2 sporočila
angélique-michelle
Najlepša hvala
1 sporočila
philippe
Pozdravljeni, imam neritine in nobenih težav. Lep pozdrav
1 sporočila
elodie
zdravo, rad bi vedel, če lahko uporabim ta izdelek za akvarij moje želve?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, možno je uporabiti ta izdelek v akvariju za vašo želvo. Pozornost posvetite upoštevanju navedenih odmerkov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
dylan
Pozdravljeni, moja voda je nekoliko motna, ali lahko uporabim ta izdelek, medtem ko so moje ribe notri?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek lahko uporabljate za ribe v akvariju, vendar pazite, da se natančno držite odmerkov, priporočenih na steklenički. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
natacha
Pozdravljeni, naredil sem neumnost, svoj substrat in kremenčev pesek sem včeraj neposredno vstavil v vodo svojega akvarija in zdaj je voda rdeča. Ali bi mi ta izdelek lahko pomagal dobiti čisto vodo (ribe so že notri)? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko poskusite uporabiti ta izdelek. Pazite, da dosledno upoštevate priporočene odmerke. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
ludovic
Pozdravljeni,
Kakšna je periodičnost obnavljanja, ko prvič uporabimo Tetra Crystal Water, in ali je treba dodati sredstvo tudi, ko menjamo vodo?
Hvala vnaprej.
Kakšna je periodičnost obnavljanja, ko prvič uporabimo Tetra Crystal Water, in ali je treba dodati sredstvo tudi, ko menjamo vodo?
Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek uporabite v primeru motne vode. Vlijte 5 ml na 10 litrov vode. Vlijte 2,5 ml na 10 litrov vode, če je KH ≤ 3 °dH. Spoštujte interval najmanj 48 ur med dvema uporabama. Spoštujte interval 24 ur med uporabo izdelka Tetra CrystalWater in uporabo sredstva za kondicioniranje vode, kot je Tetra AquaSafe. Uporaba tega izdelka ob menjavi vode ni nujno potrebna, razen če je voda motna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
nicolas
živijo, rad bi vedel, kateri izdelek naj uporabim, da zmanjšam trdoto svoje vode, ki je višja od 21 gh, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
V svoj akvarij morate zamenjati določeno količino vode in jo nadomestiti bodisi z vodo iz pipe, pomešano s šoto: https://www.zoomalia.com/animalerie/tourbactiv-1l-460-gr-p-5054.html bodisi uporabiti osmozirano vodo ali izvirsko vodo (volvic, mont roucous).
Lep pozdrav,
Mary iz Zoomalia
V svoj akvarij morate zamenjati določeno količino vode in jo nadomestiti bodisi z vodo iz pipe, pomešano s šoto: https://www.zoomalia.com/animalerie/tourbactiv-1l-460-gr-p-5054.html bodisi uporabiti osmozirano vodo ali izvirsko vodo (volvic, mont roucous).
Lep pozdrav,
Mary iz Zoomalia
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, moj akvarij trenutno čaka na ribe, saj voda trenutno še ni primerna. Rad bi vedel, ali bi ta izdelek ustrezal mojemu akvariju, imam naravne rastline. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
če še nimate rib, vedite, da je treba (v povprečju) računati na najmanj 3 tedne, preden lahko vnesete svoje ribe. Trenutno vam tega izdelka ne priporočamo. Za zdaj lahko merite vsebnost nitritov.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
če še nimate rib, vedite, da je treba (v povprečju) računati na najmanj 3 tedne, preden lahko vnesete svoje ribe. Trenutno vam tega izdelka ne priporočamo. Za zdaj lahko merite vsebnost nitritov.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia