Vprašanja, razprave o izdelkih Tetra AlguMin, nežen boj proti algam
29 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
10 sporočila
jeremy
Ta izdelek, kot vsi proti algam, ni priporočljiv. Treba je najti vzrok za razmnoževanje alg in ga rešiti. Ta metoda je edina učinkovita metoda.
1 sporočila
pierre
Dejansko, ta izdelek ni priporočljiv za kozice, moje so poginile.
1 sporočila
laurent
Izdelka se absolutno izogibajte! Učinkovit je proti algam, vendar... kljub strogi upoštevanju doziranja (akvarij 120 litrov) so vse kozice poginile, moj biofilter je prav tako propadel, skupaj z desetimi ribami. Tudi moje rastline so bile prizadete. Izdelek "raztopi" alge in tudi zdrave rastline.
1 sporočila
laetitia
PozdravljeniNa žalost sem tudi jaz izgubil vse svoje ribe (na primer gupije), čeprav sem upošteval doziranje. Malo sem razočaran
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, prisotnost alg je znak previsoke vsebnosti nitratov. Možni vzroki so različni: preveč hrane, prenaseljenost, premalo rastlin, neprimeren filter. Michel
5 sporočila
roxane
Pozdravljeni, ali mi lahko razložite navodila za uporabo tega izdelka (kolikšno količino je treba dodati v vodo, kako pogosto itd.)? In ali je to zdravljenje proti algam neškodljivo za bojne ribe? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Algumin je izdelek, ki ga je treba neposredno vliti v vodo vašega akvarija, je neškodljiv za rastline, ribe in mikroorganizme. Odmerjanje je 5 ml na 20 L akvarijske vode. Zdravljenje je treba izvesti približno vsake 4 tedne. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
florian
Pozdravljeni, izdelek se je spremenil (sestava in vizualni izgled) v manj kot 3 mesecih, zato bi rad izvedel, ali je primeren za škampe. Informacije ne najdem. Hvala
5 sporočila
tony
Pozdravljeni, imam 200l akvarij s Tetra AlguMin 100, voda je rjava, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ste upoštevali predpisane odmerke? Natančnega odgovora vam ne moremo dati, saj to lahko izvira iz več zunanjih parametrov, ki so neodvisni od vašega akvarija.
Lepo pozdravljeni,
Mary iz Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Mary iz Zoomalia
5 sporočila
tony
z tetra-algumin voda postane rjava zakaj hvala... tony
5 sporočila
tony
z tetra alguminom je voda rjava zakaj hvala tony.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ste upoštevali predpisane odmerke? Natančnega odgovora vam ne moremo dati, saj to lahko izhaja iz več parametrov, ki so zunaj vašega akvarija. Lepo pozdravljeni, Sandy iz Zoomalia
5 sporočila
tony
Pozdravljeni, rad bi vedel, katere izdelke uporabiti za boj proti majhnim polžem, hvala ..tony
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Takšnih izdelkov nimamo.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Takšnih izdelkov nimamo.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
14 sporočila
elyane
Za boj proti majhnim polžem zadošča uporaba prijaznih in lepih polžev, ki se imenujejo "ANENTOME HELENA", zelo učinkovito; osebno jih imam že več let. Poiščite slike na internetu in videli boste. Lep pozdrav
1 sporočila
thibault
Pozdravljeni,Ali je ta izdelek primeren za akva/terarij, kjer so vodne želve vrste "graptemys pseudogeographica pseudogeographica" (GPP)?HvalaLep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek bi moral biti primeren za vašo želvo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
jean marie
Pozdravljeni, želel/a bi izvedeti, ali imate Algumin v steklenici po 500 ml? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, žal nimamo Algumina v 500 ml. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
danielle
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je AlguMin škodljiv za polže, rake in morske rakovice. Lep pozdrav in hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek ni primeren ne za polže ne za rake. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cedric
Pozdravljeni, imam akvarij za svojo vodno želvo, na kamnih na dnu ter na okrasnih predmetih se nabirajo alge. Ali ta izdelek ustreza? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek povsem ustreza vaši težavi. Pojav alg je pogosto posledica premočnega vira svetlobe (na primer akvarij preblizu okna). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
kevin
Ali je primeren za akvarij z Ancistrusi?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek naj bi ustrezal vašim Ancistrusom. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
joshua
Živijo, lahko je primeren za vodne zmaje, saj imam akva-tero, voda je filtrirana, vendar je nad vodo luč, zato imam zeleno na ploščicah. Če ta izdelek ni primeren, ali obstaja kakšen drug varen izdelek? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek ni primeren za plazilce. Namesto tega vam priporočamo naslednji izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/bioclean-t-nettoyant-biologique-pour-les-vitres-de-terrariums-p-6285.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
camille
Pozdravljeni, ali se ta izdelek lahko uporablja v akvariju, kjer so kozice?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek ni primeren za obdelavo alg, če so prisotne kozice. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia.