termostat Trixie
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
6 sporočila
olivier
Pozdravljeni, potreboval bi pomoč pri programiranju termostata. Ko priključim svojo grelno svetilko na A, ta ne greje in se ne vklopi glede na temperaturo za dnevni/nočni način.
Za pomoč bi bil zelo hvaležen. Hvala.
81 sporočila
sandy
Pozdravljen Seijuro,
Pozor, vedno moraš imeti časovni razpon A nastavljen na 0.00 - 23.59, saj časovni razpon A omogoča aktivacijo delovanja termostata. Tako bo termostat deloval 24 ur na dan in bo lahko nenehno nadzoroval temperaturo.
Za nastavitev urnika "vklopa" tvoje žarnice moraš uporabiti časovni razpon B.
Na tem termostatu se privzeto dan začne ob 8h in noč ob 18h.
Upam, da sem ti pomagal.
Se vidimo kmalu
6 sporočila
olivier
Hvala Sandy, to bom naredil nocoj.
6 sporočila
olivier
<left>Spet sem jaz, Sandy, oprosti, ampak ravno sem naredila vse, kar si mi rekel, in moja temperatura ne kaže tiste, ki jo želim. Ali ima to kaj opraviti z ogrevanjem in ohlajanjem ter temperaturami sprememb?</left><left>Moje nastavitve so zdaj v st1: 32º 1º H in v st2 24º 1º H</left><left>Hvala še enkrat za tvojo pomoč.</left><left> </left>
81 sporočila
sandy
<left>Pozdravljeni,</left><left> </left><left>Zdi se, da so vaše nastavitve v redu, morda pa vaša žarnica ni dovolj močna, da bi dosegla 32°?</left><left> </left><left>Nasvidenje</left>