Vprašanja, razprave o izdelkih
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
jean louis
Pozdravljeni,
Razmišljam o ponovnem nakupu tega inkubatorja, ampak ... prejšnji se je pokvaril. Nikoli nisem mogel dobiti shem za popravilo, da bi lahko našel komponente, saj je bilo to od prodajalca nemogoče, in to že več let (ni bil Zoomalia) ter od uvoznika. Rezultat: smeti. Kako je danes s poprodajnimi storitvami? Do okvare sem bil zadovoljen s to opremo (temperatura se je zaklenila na najvišji stopnji in izgubil sem jajca). Termostat bi se lahko zamenjal, ampak že samo to, da bi imel načrt za razstavljanje naprave, da bi brez poškodb prišel do vrha, bi bilo več kot koristno. Vaše mnenje, oziroma mnenja vaših strank pred naročilom bi cenil. Hvala vnaprej.
Razmišljam o ponovnem nakupu tega inkubatorja, ampak ... prejšnji se je pokvaril. Nikoli nisem mogel dobiti shem za popravilo, da bi lahko našel komponente, saj je bilo to od prodajalca nemogoče, in to že več let (ni bil Zoomalia) ter od uvoznika. Rezultat: smeti. Kako je danes s poprodajnimi storitvami? Do okvare sem bil zadovoljen s to opremo (temperatura se je zaklenila na najvišji stopnji in izgubil sem jajca). Termostat bi se lahko zamenjal, ampak že samo to, da bi imel načrt za razstavljanje naprave, da bi brez poškodb prišel do vrha, bi bilo več kot koristno. Vaše mnenje, oziroma mnenja vaših strank pred naročilom bi cenil. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Mnenja strank o tem izdelku so zelo pozitivna in ne beležimo nenormalno visoke stopnje okvar ter vračil v servis. Kot pri vseh teh izdelkih, so le-ti v primeru okvare zagotovljeni z enoletno garancijo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christophe
Pozdravljeni, moj inkubator mi kaže 4°C in ni mogoče povečati, zmanjšati ali celo prižgati luči. Večkrat sem izklopil in znova vklopil in celo vse odklopil, vendar nič ne pomaga. Ko ga ponovno vklopim, kazalnik pokaže 31°C in hitro pade na 4°C, kjer ostane zataknjeno, ventilator pa neprestano deluje. Naj vam ga vrnem ali imate rešitev? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Dober dan, To bi lahko bila posledica okvare ali neustrezne uporabe. Vabimo vas, da neposredno kontaktirate našo stranko za pomoč preko sledenja vašemu naročilu. Naša stranka za pomoč bo storila vse, da vam čim prej odgovori in po potrebi kontaktira dobavitelja izdelka. Lahko nas tudi pokličete na številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10.30 do 12.30 in od 14.30 do 17.30). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
thierry
Pozdravljeni, zanima me ta izdelek, vendar, ali so z njim toliko težav kot s starejšo različico, modelom 2499 Exo Terra? Lep pozdrav, gospod Serron
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Nova generacija je bila izboljšana. Do danes nismo prejeli nobenih vračil ali zahtevkov za servisno podporo za ta izdelek.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Nova generacija je bila izboljšana. Do danes nismo prejeli nobenih vračil ali zahtevkov za servisno podporo za ta izdelek.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
corinne
Pozdravljeni, želel bi izvedeti trajanje garancije za ta izdelek.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek ima 1 leto garancije. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
daniele
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste najvišjo možno temperaturo na inkubatorju Exo Terra za jajca plazilcev? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Najvišja temperatura znaša 40 °C. Nujno je, da vedno skrbno preberete navodila pred uporabo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Najvišja temperatura znaša 40 °C. Nujno je, da vedno skrbno preberete navodila pred uporabo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia