Vprašanja, razprave o izdelkih Telečji parkelj

96% stranke

priporočam ta izdelek

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Hélène
1 sporočila
hélène fr
živjo, od katere starosti jim lahko to damo?
Sandrine
2 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, svojemu staffiju dajem že od starosti štirih mesecev
Mary
1 sporočila
mary fr
Rekel bi takoj, ko so izgubili svoje mlečne zobe! da se jih ne poškoduje ali ranijo. In vedno pod nadzorom :)
LAURENT
1 sporočila
laurent fr
JAZ SEM MU DALA PO IZGUBI NJEGOVIH MLEČNIH ZOB. IN OBOŽEVAL JE TO, AMPAK ZDAJ JE TO PREMAJHNO, ZATO MU DAM GOVEJA UŠESA S HRUSTANCEM IN NAPIHNJENE SVINJSKE RILE.
Monique
3 sporočila
monique fr
Pozdravljeni, svojemu maltežanskemu bichonu dnevno dajem telečje kopita že od 6. meseca starosti. Zelo mu teknejo in mi jih vsak dan zahteva.
Monique
3 sporočila
monique fr
Pozdravljeni, svojemu malteškemu bichonu dajem od starosti 6 mesecev telečje parklje.
JEAN-PIERRE
1 sporočila
jean-pierre fr
Četudi gre za telečji kopit (in ne goveji), je ta še vedno precej velik, zato je potrebna močna čeljust in pes, ki tehta več kot 8 kg. Po občutku bi rekel, da je star eno leto. Ampak kar se mi zdi pomembno povedati je to, da je treba ostriti robove kopita z orodjem za domačo uporabo. Odrežem 1 do 2 cm robov. Namen: preprečiti, da bi pes pogoltnil ošiljene koščke in mu poškodoval želodec ali črevesje. Pes mora glodati kopito in ga ne razrezati na majhne koščke! S to previdnostjo gre vse zelo dobro in moj Cavalier King Charles to obožuje.
Monique
3 sporočila
monique fr
Pozdravljeni, svojemu malteškemu bišonu dajem že od 6. meseca starosti
céline
1 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, od 6-8 mesecev dalje, za pse srednje velikosti.
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Dober večer, svojemu mladičku čivave sem dal telečji parkelj že pri 2 mesecih in pol, takoj mu je bil zelo všeč in tako je lahko imel mirne trenutke, saj je bil zelo živahen in grizel vse, kar je našel!!
Dominique
16 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, govorite o kompletih telečjih kopit, vendar jih ponujate le posamezno. Kje so kompleti?
Sophie
1 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, Običajno, ko so telečji parkeljci na voljo, je možno izbrati serije (25/50 kosov), sicer se dejansko prodajajo posamično.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo