Vprašanja, razprave o izdelkih Telečji parkelj
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
hélène
živjo, od katere starosti jim lahko to damo?
2 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, svojemu staffiju dajem že od starosti štirih mesecev
1 sporočila
mary
Rekel bi takoj, ko so izgubili svoje mlečne zobe! da se jih ne poškoduje ali ranijo. In vedno pod nadzorom :)
1 sporočila
laurent
JAZ SEM MU DALA PO IZGUBI NJEGOVIH MLEČNIH ZOB. IN OBOŽEVAL JE TO, AMPAK ZDAJ JE TO PREMAJHNO, ZATO MU DAM GOVEJA UŠESA S HRUSTANCEM IN NAPIHNJENE SVINJSKE RILE.
3 sporočila
monique
Pozdravljeni, svojemu maltežanskemu bichonu dnevno dajem telečje kopita že od 6. meseca starosti. Zelo mu teknejo in mi jih vsak dan zahteva.
3 sporočila
monique
Pozdravljeni, svojemu malteškemu bichonu dajem od starosti 6 mesecev telečje parklje.
1 sporočila
jean-pierre
Četudi gre za telečji kopit (in ne goveji), je ta še vedno precej velik, zato je potrebna močna čeljust in pes, ki tehta več kot 8 kg. Po občutku bi rekel, da je star eno leto. Ampak kar se mi zdi pomembno povedati je to, da je treba ostriti robove kopita z orodjem za domačo uporabo. Odrežem 1 do 2 cm robov. Namen: preprečiti, da bi pes pogoltnil ošiljene koščke in mu poškodoval želodec ali črevesje. Pes mora glodati kopito in ga ne razrezati na majhne koščke! S to previdnostjo gre vse zelo dobro in moj Cavalier King Charles to obožuje.
3 sporočila
monique
Pozdravljeni, svojemu malteškemu bišonu dajem že od 6. meseca starosti
1 sporočila
céline
Pozdravljeni, od 6-8 mesecev dalje, za pse srednje velikosti.
1 sporočila
nathalie
Dober večer, svojemu mladičku čivave sem dal telečji parkelj že pri 2 mesecih in pol, takoj mu je bil zelo všeč in tako je lahko imel mirne trenutke, saj je bil zelo živahen in grizel vse, kar je našel!!
16 sporočila
dominique
Pozdravljeni, govorite o kompletih telečjih kopit, vendar jih ponujate le posamezno. Kje so kompleti?
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, Običajno, ko so telečji parkeljci na voljo, je možno izbrati serije (25/50 kosov), sicer se dejansko prodajajo posamično.