Vprašanja, razprave o izdelkih Krogla za vadbo glodavcev Runner
41 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, imam pripravljen voziček za potrditev. Manjka mi le žoga za hrčka srednje velikosti. Ali mislite, da jo boste kmalu imeli na zalogi? Hvala
1 sporočila
morgane
Kupil sem S kroglo za gerbile in ugotavljam, da sploh ni primerna, saj ne morejo napredovati v njej in jih sila krogle odnaša, ni primerna za gerbile.
1 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, Rad bi naročil runo giant za svojega zajca, vendar se mi zdi, da je ne morem naročiti. Ali je ni na zalogi? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
1 sporočila
gwendoline
Pozdravljeni, rada bi kupila eno za svojega činčilo, vendar ne vem, katero velikost izbrati
1 sporočila
delcourt
Pozdravljeni, za činčilo je treba vzeti največjo, jaz pa sem vzel povprečno za svoje okotine. Lep večer, s spoštovanjem Amandine
1 sporočila
lucie
Pozdravljeni, rad bi naročil kroglo v velikosti Giant za podgane, vendar imam občutek, da je ni na zalogi. Mi lahko prosim potrdite, da imate še vedno ta model v tej velikosti? Hvala vnaprej, lep dan.
1 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, priporočam ta članek. Naša Julietta, ki je ruski hrček, se z njim zelo zabava. Vendar pa jih ne smemo pustiti ure in ure, saj so to krhke male živali. Uporabljamo ga približno četrt ure.
2 sporočila
sylvia
Pozdravljeni, Ali so razmiki med režami pri tej veliki žogi za vadbo glodavcev Runner odvisni od premera ali so enaki ne glede na premer žoge? Želim namreč kupiti največjo, premera 32 cm, za eno puščavko, vendar me skrbi, da bi se ji lahko noge ali kremplji zataknili med razmike...
1 sporočila
cyrille
Pozdravljeni, ali imate na zalogi velike vadbene žoge? (za činčilo) Lep pozdrav,
1 sporočila
nadège
Pozdravljeni, katera velikost bi bila primerna za dvomesečnega morskega prašička, ki tehta 340 gramov? Hvala za hiter odgovor. Lep pozdrav, Rosaia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za morskega prašička priporočamo velikost L, referenčna številka 52617. Večja kot bo vadbena krogla, bolje bo za vašo žival. Lahko bo normalno stala, ne da bi preveč obremenjevala hrbtenico, sploh ker je še v rasti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
floriane
Pozdravljeni, prosim, ne kupujte takšnih žogic za svoje morske prašičke, saj niso namenjene njim in lahko povzročijo težave s hrbtenico ter tacami. Zoomalia, prosim, če imate radi živali, prenehajte prodajati takšne izdelke, ker niso primerni za mnoge glodavce.
3 sporočila
agnès
Pozdravljeni, želim kupiti vadbeno kroglo za dve gerbili s premerom približno 12 cm, katero velikost naj izberem, da bosta v njej udobno. Najlepša hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost Medium bi morala ustrezati za vaši dve gerbili. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
laurent
Za gerbila, ki meri približno 12 cm brez repa, kakšno velikost bi moral izbrati? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost MEDIUM bo ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
wendy
Pozdravljeni, rad bi vedel, kdaj boste prejeli krogle velikosti L? V pričakovanju vašega odgovora. Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta referenca je ponovno na voljo za naročilo. Predviden je rok približno deset dni.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
clement
Katero kroglico vzeti za činčilo? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, izbrati morate največjo velikost (ref. 40974). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
corinne
Pozdravljeni, ali je za morskega prašička 32 cm dovolj? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta vadbeni krog je bolj primeren za majhne glodavce. Odsvetujemo vam ta izdelek za morskega prašička. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie
1 sporočila
sara
Pozdravljeni,
Boste kmalu imeli v prodaji kroglice velikosti L? Velikost M je za naše podgane namreč pretesna, velikost XL pa verjetno prevelika...
Hvala za vaš odgovor,
Lep pozdrav,
Sara
Boste kmalu imeli v prodaji kroglice velikosti L? Velikost M je za naše podgane namreč pretesna, velikost XL pa verjetno prevelika...
Hvala za vaš odgovor,
Lep pozdrav,
Sara
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Žal vam trenutno ne moremo sporočiti točnega datuma, kdaj bo velikost L spet na voljo na spletni strani.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Žal vam trenutno ne moremo sporočiti točnega datuma, kdaj bo velikost L spet na voljo na spletni strani.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
2 sporočila
isabelle
kakšne so dimenzije za gerbilo
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost M bi vašemu ljubljenčku ustrezala, vendar to odvisno od tega, kaj želite.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
158189
Kakšna velikost bi ustrezala za gerbilo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost M bi vaši živali ustrezala, vendar je to odvisno od vaših želja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
julie
Pozdravljeni, imam sirsko hrčka, kako veliko kletko moram izbrati? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost M bi morala ustrezati.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
21 sporočila
cécile
živjo, rad bi izvedel, katero velikost izbrati (srednje, veliko, ogromno) za veliko podgano, hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne moremo vam odgovoriti brez poznavanja dejanskih dimenzij vaše podgane. Svetujemo vam, da izmerite svojo podgano in primerjate z dimenzijami, navedenimi na izdelčni kartici: S: premer 12 cm. M: premer 18 cm. L: premer 25 cm. G: premer 32 cm. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
anais
Pozdravljeni, ali je ta krogla dovolj velika za mojega pritlikavega kunca?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da izmerite svojega zajca, da se prepričate, da bo ustrezal v to kolo s premerom 32 cm.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
agnès
Pozdravljeni, imate kakšen podoben izdelek s premerom okoli 10 cm za mini hrčke? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta je malo manjša: https://www.zoomalia.com/animalerie/balle-d-exercice-pour-hamsters-nains-p-10809.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta je malo manjša: https://www.zoomalia.com/animalerie/balle-d-exercice-pour-hamsters-nains-p-10809.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
florence
Pozdravljeni, ali je tekalna steza Giant primerna za činčilo in katere barve imate na zalogi? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek bi moral biti primeren. Trenutno imamo na voljo rumene. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
elena
Pozdravljeni, ali je velikanska tekmovalna krogla s premerom 32 cm primerna za vadbo morskih prašičkov? V pričakovanju vas lepo pozdravljam.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Sfera je primerno velika za vašega morskega prašička. Lahko jo uporabite.Lep pozdrav.Ekipa Zoomalia.
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni,
Moja hči si želi tekaško kolo GIANT. Katere barve imate na zalogi?
V pričakovanju vašega odgovora,
Lep pozdrav
Moja hči si želi tekaško kolo GIANT. Katere barve imate na zalogi?
V pričakovanju vašega odgovora,
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
tekmovalni tekač Giant, ki ga imamo na zalogi, je rumene barve. Na žalost pa ne moremo izbirati barv, saj je to odvisno od dobav našega dobavitelja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
tekmovalni tekač Giant, ki ga imamo na zalogi, je rumene barve. Na žalost pa ne moremo izbirati barv, saj je to odvisno od dobav našega dobavitelja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.