Vprašanja, razprave o izdelkih

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Emy
1 sporočila
emy fr
Pozdravljeni, katero velikost kolesa bi priporočili za angorskega hrčka, prosim? Velikost 30 cm se mi zdi ogromna za mojo majhno kletko, vendar bi raje, da ne upogiba hrbta, ko teče. Vnaprej hvala, Lep pozdrav, Emy
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Disk s premerom 20 cm bo primeren tudi za angora hrčka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Katia
1 sporočila
katia fr
Živjo, ali je ta predmet primeren za podgane? Če ne, kaj mi priporočate? Hvala vnaprej, Lep pozdrav, Katja
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za udobje vaše živali vam odsvetujemo ta izdelek. Vseeno vas vabimo, da si za vašega podgano ogledate naslednjo povezavo https://www.zoomalia.com/animalerie/roue-rat-rolly-giant-pied-p-25229.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kateri premer izbrati za zlatega hrčka.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam najmanjšega. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Claire
1 sporočila
claire fr
Pozdravljeni, ali je ta disk primeren za oktodona? Lepo pozdravljeni, Claire
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, ta članek je primeren za oktodona. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo