Težave z dostavo

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
olivier
1 sporočila
olivier fr
Pozdravljeni, želel bi zaprositi za vračilo dela poštnine pri mojem zadnjem naročilu, plačal sem 13 evrov poštnine za dostavo na dom, vendar dostavljavec ni prišel in je paket kar neposredno pustil v dostavni točki, naveličan sem dostavljavcev, ki svojega dela ne opravljajo pravilno, lahko upam na vračilo dela poštnine? Lep pozdrav
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, seznanila sem se z vašim komentarjem in se vam zahvaljujem za to. Da bi vam lahko nudila rešitev, vas prosim, da izpolnite kontaktni obrazec in priložite fotografije z upoštevanjem naslednjih korakov: - prijavite se na svoj nadzorni plošči Zoomalia - kliknite na "Poglej vse moje naročila" - izberite zadevno naročilo in kliknite na "Pomoč strankam", nato "naročilo" - izberite "Imam drug incident" - izberite temo, ki ustreza vaši zahtevi, nato "kontaktirajte nas" Ob prejemu vaše popolne zahteve vam bomo z veseljem odgovorili v najkrajšem možnem času. Imejte lep dan in pozdravite svoje hišne ljubljenčke. Kmalu se slišimo, Nathalie iz Zoomalia
Severine
1 sporočila
severine fr
Pozdravljeni, čakam na vračilo sredstev za preklicano naročilo. Do danes še nisem prejel ničesar. Lep pozdrav,
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,žal mi je za to neprijetnost. Da bi vam čim bolje pomagali, vas vabim, da kontaktirate našo službo za stranke preko obrazca, ki je na voljo na vašem računu:- Moj račun- Poglejte vsa moja naročila- Služba za strankeNaši svetovalci vam bodo odgovorili in ponudili rešitev po prejemu vaše zahteve.Lep dan, Coralie iz Zoomalie

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo