težave s programom Reptil Control Pro

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
NABIL
3 sporočila
nabil fr

imam težavo s svojo napravo, natančno opolnoči se preklopi na dnevni program, zato ponoči nimam nadzora. Ne vem, kaj naj storim, poskusil sem že vse. Prosim za pomoč

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Pozdravljen Nabil,

torej, si našel rešitev za svoj problem?

Če bi bil na tvojem mestu, bi poskusil vse znova začeti od začetka in nato ponovno zagnati program.

Se kmalu slišiva!

NABIL
3 sporočila
nabil fr

živjo sandra to je to kar sem naredil in celo resetiral sem vse pa še vedno nič ne deluje vedno iste težave

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Pozdravljen Nabil,

Če si svoj izdelek kupil nedavno, je morda še vedno v garanciji. Obrni se na podporo Zoomalia, v razdelku za poprodajne storitve, in opiši svojo težavo.

Se kmalu slišiva!

NABIL
3 sporočila
nabil fr

cc hvala to je tisto, kar bom naredil, mislim da se kmalu vidimo

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo