Težava s stenicami
Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
iman
Pozdravljeni, ugotovila sem, da ima moja mačka bolhe, zato sem jo takoj začela zdraviti s cpr, ki mi ga je dal veterinar (credelio), vendar sem teden dni kasneje pri ponovnem česanju našla na njej žive bolhe. Zato sem zdravila njeno okolje (trenutno je v kleti/garaži: to je velik prostor) s fumigacijskim sredstvom, misleč, da bo učinek radikalen, ampak takoj po dveh dneh, ko sem šla prati, sem spet našla bolhe. Nato sem obdelala še pritličje z fumigacijskim sredstvom v dnevni sobi in otroških sobah. Poleg sesanja sem tla obrisala z vlažilcem, uporabila insekticidni sprej + sprej z eteričnim oljem sivke, čajevca, kisom... vendar jih v dnevni sobi še vedno najdem... Ne vem več, kaj naj naredim... Zdi se mi, da delam narobe ali premalo, čeprav sem odstranila vse preproge, posesala kavče, oprala vse prevleke, nanesla izdelek na sedeže in blazine + pufe in stolčke iz blaga. Zdi se mi, da tableta ne deluje, saj jih še vedno najdem po 10 dneh... postajam nori, slabo spim, komaj kaj jem, ker preživim ves čas s čiščenjem in sesanjem, kjer le lahko, sem popolnoma obupana, prosim pomagajte mi, svetujte mi, to je klic iz srca...Hvala