Forum za akvaristiko

Težava s črpalkami eheim ecco pro 300

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Marie
2 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, imam ecco pro 300, ki sem jo zagnal pri cikliranju mojega akvarija. Pred nekaj dnevi sem opazil, da je ena stran črpalke (ki se je vrtela) dvignjena (tesnilo ni bilo več v utoru), zato smo črpalko ustavili in jo odprli. Opazili smo, da je prelomljena palica na ročaju (ki pa je res zelo zelo težko premakniti, ali je to normalno?). Rad bi vedel, ali bi to lahko povzročilo kaj drugega kot majhen zatič v ročaju?
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni To je težava filtrov ecco pro. Njihovi zatiči so zelo krhki, najdete jih v rubriki rezervnih delov Eheim. Da bi se izognili tej težavi, je treba dobro potisniti glavo črpalke in preklopiti ročico brez sile. Bolje je imeti klasičen filter Eheim, kjer ta ročica ne obstaja. Michel

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo