težava s kalopsito

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
nina
2 sporočila
nina fr
Pozdravljeni, torej ravnokar sem pridobil par nimf že manj kot teden dni in potrebujem nekaj nasvetov. Sprva je bila samica v svojem kotu in zelo sramežljiva, zaradi česar sem bil zaskrbljen, vendar je po treh dneh začela kričati in jesti vse, kar sem ji ponudil (semena, trdo kuhano jajce, bel kruh, sipin kost...). Spi na eni nogi in mislim, da je tudi hitro pripravljena na parjenje, vendar si nisem povsem prepričan, ampak to ni problem; na začetku sem bil zaskrbljen zaradi samice, zdaj pa je obratno, zdaj me skrbi za samca, sem zmeden, saj redko je kaj drugega kot semena in včasih sipin kosti. Včasih poje čez dan, toda drugi problem je, da napada samico s kljunom, ko se ji približa, da bi jedla ali se premikala, in še več, spi na obeh nogah, zavrača jo, je mlajši od nje in nima še eno leto, v enem tednu bom dobil še eno kletko za ločitev, ali naj imam kletke vidne ena drugi in ali obstaja možnost, da se bosta v prihodnosti razumela ali moram najti drugega samca za samico. In kaj naj naredim, da se bo samcem počutil bolje (kot sem rekel, velikokrat pojé čez dan), sumim tudi, da je to zaradi motenj spanja ponoči, saj zaradi stresa in težav pri prilagajanju na nov dom ne zaspi zlahka.
nina
2 sporočila
nina fr
posodobitev: samec začne zapirati desno oko, medtem ko ohranja levo oko odprto.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo