Vprašanja, razprave o izdelkih TASTE OF THE WILD High Prairie z Bizonom & Jelenom Brez Žit za pse
100% stranke
priporočam ta izdelek
16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
fabrice
Pozdravljeni, imam 10-mesečnega avstralskega ovčarja, ki tehta 26 kg in je kastriran. Pravkar sem dokončal prehod na brikete TASTE OF THE WILD High Prairie. Kolikšna je najbolj primerna dnevna količina? Vnaprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor. Lep pozdrav.
1 sporočila
jonathan
Pozdravljeni, imamo labradorca mešančka z border kolijem, stara 1 leto in 3 mesece, tehta 21 kg, želeli bi vedeti njegovo dnevno količino hrane. Hvala vam.
1 sporočila
aurélien
Pozdravljeni, trebe je računati med 250-300 gramov na dan, razdeljeno na 2 obroka. Lep večer
1 sporočila
alan
Pozdravljeni, imam zlatega prinašalca, starega 3 leta, tehta 37 kilogramov. Kakšen odmerek naj mu dam, če vzamem te brikete?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, treba bo računati približno 375g na dan, odvisno od dejavnosti in fizičnega stanja vašega psa. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
corinne
Pozdravljen, moj border collie je star 10 mesecev in tehta 17 kg, kakšen odmerek naj mu dam?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Količina bo približno 250 g/dan in jo je treba prilagoditi glede na aktivnost vašega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
melanie
Dober večer, že 2 meseca uporabljam Taste of the Wild, vse je v redu z mojo sterilizirano 14-mesečno avstralsko ovčarko, razen njenega kožuha, ki ni sijoč, in opažam, da se praska... Ali mi lahko priporočite drugo blagovno znamko, ki prav tako ne vsebuje žit?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vzroki za srbenje so lahko številni. Če ste izključili možnost zunanjih parazitov in želite zamenjati pasjo hrano, priporočamo brikete OPTIMUS brez žit za odrasle pse. https://www.zoomalia.com/animalerie/optimus-sans-cereales-adulte-moyenne-et-grande-taille-p-28342.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
issalia
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali so te briketi primerni tudi za odraslega čivavo. Če so, koliko porcij naj mu dam?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, tu je dnevni obrok: Ena skodelica = 100 g Teža psa: 1,5-2,5 kg Doza: 1/3 - 1/2 skodelice Teža psa 2,5 - 5 kg Doza: 1/2 - 3/4 skodelice Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
cedric
zdravo, rad bi vedel, kakšno količino briketov naj dam svojemu staffiju, ki tehta 20 kilogramov, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svojemu psu boste morali dati med 230 in 300 gramov briketov. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
fanny
pozdravljeni, navdušeni smo nad temi briketi za našega španjela, a veterinar ga daje na dieto in zahteva, da pazimo na količine! Na hrbtni strani paketa so količine, potrebne glede na težo živali, navedene v kozarcih in ne v teži, merilni kozarec pa ni bil priložen hrani! Koliko briketov naj damo glede na težo psa? Hvala vnaprej za vašo pomoč
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da "cup" ustreza približno 100 g. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
franck
Pozdravljeni, imamo 5-mesečnega avstralskega ovčarja, ki tehta 13 kg, in hranimo ga s hrano Taste of the Wild High Prairie. Želeli bi vedeti, kakšna je priporočena dnevna količina hrane zanj. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo, da dajete 200 g/dan v dveh obrokih (zjutraj in zvečer). Od 6 mesecev naprej lahko zmanjšate obrok na 150 g/dan. S spoštovanjem, Alexandra iz Zoomalia