Vprašanja, razprave o izdelkih

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
VERONIQUE
1 sporočila
veronique fr
Pozdravljeni, škatla s sredstvom proti glistam, ki sem jo prejel, je bila ponovno zapakirana, zato je na navodilih nalepka, ki mi onemogoča videti odmerek. Moj pes tehta 30 kg, na nalepki razberem 1,5 tablete, ki jih je treba dati 3 dni, ampak ali je to pravilno? Hvala za vaše odgovore.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za psa, ki tehta 30 kg, je pravilno odmerjanje: 1,5 tablete na dan, tri dni zapored, zjutraj na prazen želodec. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Jérémy
1 sporočila
jérémy fr
Pozdravljeni, ali so te tablete združljive z avstralskimi ovčarji?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za to pasmo psov ni kontraindikacij. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Natacha
1 sporočila
natacha fr
Dober večer, koliko tablet je treba dati psu, ki tehta 35 kg?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za vašega psa bo potreben 1 celoten tableta plus 3/4 tablete. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
cassandra
1 sporočila
cassandra fr
za koliko psov je ta škatla?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To je odvisno od teže vašega psa. V škatli je 9 tablet. S spoštovanjem, Virginie iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo