Vprašanja, razprave o izdelkih Tablete vitamina C za morske prašičke
24 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie-hélène
Pozdravljeni, že več tednov čakam na ponovno zalogo. Kdaj jo boste prejeli? Ali lahko naročite v večjih količinah, ker očitno nisem edina, ki to potrebuje! Hvala vam,
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Po preverjanju bi morali ta artikel prejeti v tekočem tednu ali najkasneje v začetku naslednjega tedna. Na voljo imate tudi možnost opozorila: samo kliknite na ovojnico "Obvesti me, ko bo artikel na zalogi", ki se nahaja poleg "Razpoložljivost", in vnesite svoj e-poštni naslov.Zahvaljujem se vam za razumevanje S prijaznimi pozdravi,Aurore iz Zoomalia
3 sporočila
marie
Pozdravljeni, kdaj bo ta izdelek spet na voljo na vaši spletni strani? Že nekaj časa je razprodan na vaši strani, medtem ko je na nekaterih drugih spletnih mestih na voljo? Hvala
2 sporočila
alizée
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko preidem iz tekočega vitamina C na vitamin C v tabletah in ali to ne vpliva na naše male morske prašičke
1 sporočila
katia
Pozdravljeni, ni problema, če želite narediti spremembo, vendar prenehate z uporabo tekočega vitamina C in je to ena tableta na dan, moj morski prašiček pa se je navadil, da me vsak dan prosi zanjo s piskanjem
2 sporočila
audrey
Pozdravljeni, zanima me, ali so ti vitamin C tabletki primerni za dojenčke morske prašičke? Če da, mi lahko sporočite, koliko jim moram dati, hvala vnaprej!!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Te tablete lahko daste mladim morskim prašičkom, količina pa bo odvisna od teže vsake živali, kot je navedeno v opisu. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sheryl
Pozdravljeni, rad bi prešel na vitamine v tabletah, vendar imam majhno težavo. Moj morski prašiček ima sladkorno bolezen, zato mu je prepovedano uživanje določenih živil, kot so sladkor, sadje, določena zelenjava in kalcij. Zato bi rad vedel, ali se te snovi nahajajo v teh tabletah. Prav tako bi rad izvedel, kateri okus se uporablja? Vnaprej hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ti tableti vsebujejo saharozo in glukozo. Priporočamo, da se obrnete na svojega veterinarja za izbiro prehranskega dopolnila, ki je primerno za vašega ljubljenčka. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
adeline
Pozdravljeni, kakšen je trenutni rok uporabe za ta izdelek? Ali gre za škatlo s 100 tabletami? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, trenutni rok uporabe na tem izdelku je 06/10/2018. Škatla vsebuje 100 tablet. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
amandine
Pozdravljeni, kdaj bomo lahko ponovno naročili ta izdelek?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je v postopku ponovnega naročanja pri našem dobavitelju in bo na voljo prihodnji teden. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
emmanuel
Pozdravljeni, Na sliki izdelka je navedeno 100 tablet, vaš opis pa navaja 50 tablet. Koliko tablet je v škatli? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Fotografije na naši strani so simbolične. Gre za škatlo s 50 tabletami. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
emmanuel
Pozdravljeni, Kakšna je sestava tablet z vitaminom C? Opis ni popoln. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vsaka tableta vsebuje 40 mg vitamina C, ki ga imenujemo tudi askorbinska kislina. Tablete vsebujejo naravno aromo, da olajšajo njihovo spontano jemanje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
catherine
Zdravo, kakšen je datum izteka roka uporabnosti serij, prosim? Hvala, Catherine
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Datum izteka je 26.9.2016. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
3 sporočila
patricia
Pozdravljeni, kakšen je odmerek vitamina C? HvalaLep pozdravPatou
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vsaka tableta vsebuje 40 mg askorbinske kisline. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
valérie
Pozdravljeni, če mu dajete eno tableto na dan, ali potem ni več potrebno dodajati tekočega vitamina C v vodo? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Lahko prenehate z dodajanjem vitamina C v vodo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
18 sporočila
nhat-to
Pozdravljeni, koliko tablet je treba dati morski prašiček na dan? Hvala in nasvidenje
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, 1 tableta zadostuje za vašo žival. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia