Vprašanja, razprave o izdelkih Trixie šunkovina kost
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
aurélia
Ali bi ta kost ustrezala majhnemu psu, težkemu 3,5 kg (španjel metuljček)?
2 sporočila
valerie
Dober večer, ali se ta kost drobi na majhne koščke???? Ali jo lahko dam osem mesecev staremu psu, hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko ga daste svojemu 8-mesečnemu mladičku, vendar vedno pod nadzorom, da ga lahko po potrebi odstranite. Gre za kost, zato je možno, da se bo po določenem času in glede na moč psa, ki jo žveči, razpadla. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
céline
Pozdravljeni, mi lahko poveste, ali je ta OS 100 % naraven ali vsebuje sol ali druge dodatke za konzerviranje? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kost je naravna in ne vsebuje konzervansov ali dodatkov. Pakirana je v vakuumu za boljšo ohranitev. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexia
Kako dolgo lahko hranite kost šunke v zaprti embalaži? HVALA
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kost pršuta se brez težav ohrani, dokler ni odprta, do datuma, navedenega na embalaži. Ta datum je običajno več mesecev. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
1 sporočila
ingrid
Dober večer, ali lahko 5-mesečni mladič avstralskega ovčarja to dobi? Hvala, ker ste mi odgovorili. Trenutno razmišljam o oddaji naročila, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, bolje je počakati, da vaš pes odraste, preden mu daste to vrsto kosti. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia