Vprašanja, razprave o izdelkih Svetlo siv praskalnik iz sisala in pliša s cofkom - 55 x 35 cm
2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
priscilla
Živijo, kakšne so dimenzije te preproge, prosim?
1 sporočila
camille
Pozdravljeni, Prejela sem svoje naročilo in na tej preprogi piše, da je priložena "mehka igrača" na koncu vrvice, vendar je na preprogi, ki sem jo prejela, samo vrvica. Ali je to normalno? Ali morda česa manjka? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
V okviru poprodajnih storitev vas vabimo, da neposredno stopite v stik z našo Službo za stranke preko sledenja vašemu naročilu. Naša ekipa bo storila vse, da vam čim prej odgovori in po potrebi stopi v stik s ponudnikom izdelka.
Prav tako lahko pokličete našo Službo za stranke na 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).
Lep pozdrav,
Pierre iz Zoomalia
V okviru poprodajnih storitev vas vabimo, da neposredno stopite v stik z našo Službo za stranke preko sledenja vašemu naročilu. Naša ekipa bo storila vse, da vam čim prej odgovori in po potrebi stopi v stik s ponudnikom izdelka.
Prav tako lahko pokličete našo Službo za stranke na 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).
Lep pozdrav,
Pierre iz Zoomalia