Substrat za kraljevskega pitona

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Julien
18 sporočila
julien fr

-Pozdravljeni, trenutno za mojega kraljevega pitona substrat sestavlja 50 % borovih sekancev in 50 % bukovih sekancev. Razmišljam o uporabi substrata "Plantation Soil" in me zanima, ali je to dobro za mojega pitona ter ali lahko vanj posadim žive rastline. Hvala vnaprej.

Elodie
135 sporočila
elodie fr

Pozdravljen Julien,

pri pitonih se je priporočljivo izogibati vlažni podlagi, saj lahko to povzroči zdravstvene težave. Bolj primerna je za dvoživke ali salamandre ter za ustvarjanje podnebja, ki je značilno za tropsko Azijo.

Lep dan,

Elodie iz Zoomalia

Julien
18 sporočila
julien fr

Super, sumil sem si malo, ampak nisem bil 100% prepričan, odlično hvala!

Še ena majhna stvar... Ali mu lahko pustim samo bukove žagovine? Morda bo to primernejše kot 50% smrekovih in 50% bukovih žagovin?

Elodie
135 sporočila
elodie fr

Zakaj se ne bi omejili samo na bukov ostružek, saj je praktičen in enostaven za vzdrževanje. Opomnik: nikoli ne uporabljajte cedrovih ostružkov, saj so zelo toksični za njih :-)

Lep vikend

Elodie iz zoomalia

Julien
18 sporočila
julien fr

V redu, brez problema, bom ostal pri bukovih ostružkih, kot rečeno, res so ugodni v vseh pogledih (uporabljam jih tudi za mojega Gutt'). Hvala za informacije o cedrovih ostružkih.

Julien
18 sporočila
julien fr
Dodatno vprašanje, ali bi bilo to uporabno za mojega gutt-a? (Zemlja za sajenje)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo