Vprašanja, razprave o izdelkih
2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
estelle
Pozdravljeni, lahko mi poveste referenco stranske oznake krmilnice? Hvala vnaprej.
1 sporočila
christophe
Pozdravljeni,
Ali v vaši spletni trgovini ponujate tudi drugo stran kletke (stranski del z racko)? Ne glede na to, kako iščem, ne najdem. Če ni na voljo, ali je to kos, za katerega ste predvideli, da ga boste ponudili?
V vsakem primeru je dobra pobuda, da zagotavljate rezervne dele, saj zajci pogosto glodajo plastične dodatke. Moj je celo uspel spraviti svojo glavo skozi ročaj, ker ga je toliko glodal! To je na nek način smešno, a vseeno tudi malce skrb vzbujajoče...
Lep pozdrav.
Ali v vaši spletni trgovini ponujate tudi drugo stran kletke (stranski del z racko)? Ne glede na to, kako iščem, ne najdem. Če ni na voljo, ali je to kos, za katerega ste predvideli, da ga boste ponudili?
V vsakem primeru je dobra pobuda, da zagotavljate rezervne dele, saj zajci pogosto glodajo plastične dodatke. Moj je celo uspel spraviti svojo glavo skozi ročaj, ker ga je toliko glodal! To je na nek način smešno, a vseeno tudi malce skrb vzbujajoče...
Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta referenca je zdaj na voljo in na zalogi. Uporabiti morate referenco 79934.https://www.zoomalia.com/animalerie/cote-lateral-cage-caesar-p-31380.html Lep pozdrav, ekipa Zoomalia