Vprašanja, razprave o izdelkih Mačje stranišče klop Zolia Brighton

100% stranke

priporočam ta izdelek

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Stephanie
1 sporočila
stephanie fr
Pozdravljeni, lahko mi poveste, koliko meri odprtina vhoda? Hvala
Serena
1 sporočila
serena fr
Pozdravljeni, odprtina meri 22Lx26H.
Aurelie
1 sporočila
aurelie fr
Pozdravljeni, ne želim sedežne blazine, ali je možno jo odstraniti in noter postaviti 2 mačja stranišča? Hvala vnaprej, lep pozdrav.
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Živjo, ali jo lahko dam ven? na teraso Hvala
Jena
1 sporočila
jena fr
Na prostem, čeprav to morda ni idealno. Obvezno na suhem pred dežjem.
Marie flore
1 sporočila
marie flore fr
Živjo, ja, točno to sem naredil, kupil sem ga za mojo malo zajčico in naravnost ga obožuje.
Véronique
3 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni,
rad bi izvedel notranje dimenzije, če odstranimo ločilno ploščo? To me zanima zato, da vem, če bo dovolj prostora za postavitev mačjega stranišča Scoopfree noter.
Hvala
Melodie
1 sporočila
melodie fr
Pozdravljeni, notranja dimenzija je 50 cm globine in 67 cm dolžine ⚠ pozor na višino 37 cm.
SANDRINE
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni,

Želel bi izvedeti mere vhoda za mačke.

Lep pozdrav.
johanna
19 sporočila
johanna fr
Pozdravljeni, glede na fotografije predvidevam, da vhod meri med 15 in 20 cm v širino in med 20 in 25 cm v višino. Lep dan.
Danielle
1 sporočila
danielle fr
Pozdravljeni,Širina 22,5 cm in višina 20 cm ter na najvišji točki zaobljenega dela 26 cmLepo pozdravljeni
Françoise
2 sporočila
françoise fr
Pozdravljeni, vhod širok 22 cm, visok 26 cm, notranja višina od dna mačjega stranišča do 'stropa' 40 cm. Moj norveški gozdni maček težak 7 kg obiskuje ta kos pohištva vsakodnevno. Mislim, da mu je všeč, saj si delimo hišo s 5 mačkami in 6 pokritimi ali nepokritimi mačjimi stranišči. Ta trpežen mali kos pohištva je nameščen v kopalnici in je zelo priročen, saj lahko na njem počivajo noge (človeške) med brisanjem po tuširanju! Naše mačke in dvonožni člani gospodinjstva so z nakupom zelo zadovoljni.
Anais
1 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, ali je prevleka sedežne blazine snemljiva za pranje?
Françoise
2 sporočila
françoise fr
Pozdravljeni,

Da, prevleka za blazino se da sneti. Še je nisem prala, ker se bojim, da se bo skrčila in ker je pena v notranjosti gola, mislim, da bo ponovno nadevanje precej težavno.

Kar se tiče izdelka, strinjam se s pričevanjem Françoise B.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo