Vprašanja, razprave o izdelkih

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Laura
1 sporočila
laura fr
Pred približno enim letom sem to kupil za svoje zajce. Iz česa je osnovni material? (Pod plišem). Moji zajci so obrobljali plišane vhode/izhode. Na tleh sem našel pliš, kljub temu pa nisem našel nobenih kosov osnovnega materiala in manjkajo majhni delčki. Po opazovanju njihovega dela xD, se mi zdi, da sem jih videl jesti material. Zato sem to stolpnico umaknil kot previdnostni ukrep, vendar bi vseeno rad vedel, kaj se skriva spodaj, da so zajci tam tako zagrizeno
VERONIQUE
3 sporočila
veronique fr
Dober večer, mislim, da je to iverica (izgleda tako, je fino in trdo, s prsti se ne zlomi lahko). Tudi moj zajec je odstranil dlako in začel jesti to.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo