Vprašanja, razprave o izdelkih Nosilec svetilke s sponko Exo Terra
156 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, ali je poleg klešč prodan tudi kakšen kavelj (drugačen od klešč) s srednje velikim nosilcem, da bi ga lahko obesil na nosilec? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na tem nosilcu ni dodatnega kljuke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
yoann
Pozdravljeni, želel bi kupiti Glow Light / Pripenjalno svetilko s porcelanasto okovom in svetlobnim reflektorjem za moj terarij exo terra velikosti 45x45x45 za kraljevega pitona. Vendar pa na spletni strani exo terra odsvetujejo ta model za njihove terarije in priporočajo Light Dome / UV reflektorsko svetilko iz aluminija. Bo to ustrezalo, če vzamem Glow Light / Pripenjalno svetilko? Kaj je razlika?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če svojo Glow Light povežete z reflektorjem, potem ne bo velike razlike v primerjavi z Light Dome, saj bo svetloba dobro odsevana in razporejena. Prednost Light Dome je estetska in praktična, saj je izdelek popoln z vgrajenim reflektorjem v kupoli. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
karine
Pozdravljeni, želim si pridobiti majhno svetilko GLOW LIGHT s podporo za največ 125 W in samo želim vedeti, če je žarnica DAYLIGHT BASKING SPOT z močjo 100 W od EXO TERRA združljiva. Najlepša hvala...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Podnožje podpira vse standardne žarnice (navoj E27) do 150W, zato ne bo nobenih težav.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Nosilec podpira vse standardne žarnice (vtičnica E27) do 150W, zato ne bo nobenega problema. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
claire
Pozdravljeni, na vaši spletni strani sem junija 2016 kupil svetilko s sponko Glow Light Maxi in do danes sem že na moji 4. žarnici Exo Terra, ki oddaja toploto (vse prejšnje 3 so "pregorele" v nekaj tednih vsaka). Sumim, da je napaka ali pomanjkljivost svetilke, glede na to, da imam še drugo, enake znamke in modela, ki projicira RGB svetlobo in je žarnica še originalna (junij 2016). Je ta izdelek v garanciji? Če je, mi lahko prosim poveste, kako lahko prejmem nadomestni izdelek? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, V okviru servisne podpore vas vabimo, da neposredno stopite v stik z našo službo za stranke prek sledenja vašega naročila. Naša služba za stranke se bo potrudila, da vam čim hitreje zagotovi odgovor in po potrebi stopi v stik z dobaviteljem izdelka. Prav tako lahko pokličete našo službo za stranke na številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10.30 do 12.30 in od 14.30 do 17.30).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
anaelle
Pozdravljeni, v svoj akvaterrarij nameravam namestiti to UVB žarnico za moje pelomeduse https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-reptile-10-0-uvb150-reproduisant-le-climat-desertique-p-584.html Izbral sem držalo žarnice z objemko Glow Light Maxi, me pa zanima, ali je ta primerna za oporo Wire Light? Ker imam v akvaterrariju vodo, so mi odsvetovali uporabo držala z objemko samo, zaradi nevarnosti hidrokucije....
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam ta kupolasti odbojnik, ki bo bolj primeren za nosilec Wire Light.https://www.zoomalia.com/animalerie/light-dome-support-de-lampe-a-reflecteur-uv-en-aluminium-p-22806.html Ta sistem lahko uporabite za vaš akvaterrarij, vendar morate paziti, da je izven dosega vodnih škropil. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
11 sporočila
clotilde
Pozdravljeni, Jutri nameravam oddati naročilo. Potrebujem dve. Lahko navedem referenco 2033 žarnica 75W / referenca clear de lune 75 W? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, to nosilce za svetilko je primerno za obe referenci. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
justine
Pozdravljeni, ali je mogoče na to držalo za svetilko namestiti navadno žarnico z žarilno nitko? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta nosilec sprejme vse žarnice do 250W in z navojnim grlom tipa E27 (ki je najpogostejši standard). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
11 sporočila
clotilde
Pozdravljeni, Ali je to primerno za vodno želvo? Že imam neon EXO TERRA 5.0 - 20 vatov. Trenutno je v zaprtem akvariju s pokrovom. Želim ustvariti plažo in zato odstraniti ta pokrov. Prebrala sem, da potrebuje svetilko za ogrevanje, ko je na tej plaži. Zanima me, če je ta izdelek pravi? Ali ga je potrebno dopolniti? Prosim, sporočite mi, kaj je potrebno storiti. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je sicer možno, vendar vam odsvetujemo uporabo viseče svetilke GLOW LIGHT nad vodo (nevarnost električnega udara), svetujemo pa vam, da uporabite ustrezno in homologirano podporo, kot je TURTLE UVB FIXTURE (PT2234): https://www.zoomalia.com/animalerie/turtle-uvb-fixture-appareil-d-eclairage-pour-tortues-aquatiques-et-sa-base-d-appui-adhesive-p-22793.html Lepo pozdravljeni, ekipa Zoomalia
3 sporočila
mathieu
Pozdravljeni,
V opisu izdelka piše, da lahko podnožje prenese žarnice do 250W, vendar je podnožje omejeno na 150W. Katera informacija je pravilna?
Lahko uporabim Keramično grelno žarnico - 200W ali Žarnico Solar Glo E27 160W ali ne?
Če ne, kakšno podnožje bi potreboval?
Hvala
V opisu izdelka piše, da lahko podnožje prenese žarnice do 250W, vendar je podnožje omejeno na 150W. Katera informacija je pravilna?
Lahko uporabim Keramično grelno žarnico - 200W ali Žarnico Solar Glo E27 160W ali ne?
Če ne, kakšno podnožje bi potreboval?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Upoštevati je treba informacije, navedene na samem izdelku; embalaža ali opis v katalogu lahko vedno vsebuje napako. Nosilec GLO LIGHT SMALL prenese maksimalno napetost 100 vatov, nosilec GLO LIGHT MEDIUM pa prenese napetost 150 vatov. Za keramično žarnico z 200 vati ali SOLAR GLO z 160 vati morate izbrati nosilec WIRE LIGHT (ref. 1797)
https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-wire-light-a-suspendre-p-404.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Upoštevati je treba informacije, navedene na samem izdelku; embalaža ali opis v katalogu lahko vedno vsebuje napako. Nosilec GLO LIGHT SMALL prenese maksimalno napetost 100 vatov, nosilec GLO LIGHT MEDIUM pa prenese napetost 150 vatov. Za keramično žarnico z 200 vati ali SOLAR GLO z 160 vati morate izbrati nosilec WIRE LIGHT (ref. 1797)
https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-wire-light-a-suspendre-p-404.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
catherine
Dober večer, imam 2x petmesečne kopenske želve. Mož bo zgradil lesen zaboj dimenzij približno 0,75 m dolžine. Kakšna naj bo širina in višina? Kakšne žarnice UVA in UVB potrebujem za nosilec s svetilko s kleščami Glow Maxi za 13 evrov in 95 centov? Koliko jih potrebujem, 2? Kaj naj dam na dno zaboja, bukove ali borove sekance? In kako velik bazenček za kopanje potrebujem za njih? Moji dve drugi odrasli želvi sta v vrtu in hibernirata zunaj, saj sta stari 5 let (Hermann) in 15 let (grška želva Franklin) in samička Chloe. Hvala vam, to je nujno. Cathyorks: Ali prodajate Royal Canin Small Dog Neutered Veterinary suhe hrane za kastrirane yorkije? Prosim za ceno 8 kg vreče. Lep pozdrav, Cathyorks
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta nosilec podpira vse svetilke do 250W in z grlom tipa E27 (kar je najbolj pogost standard). Minimalna velikost terarija za vaše mlade želve je 75 x 50 x višina 40 cm. Zagotoviti bo treba UVA svetilko, UVB svetilko in način ogrevanja (svetilka, grelna žica ali grelna preproga).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta nosilec podpira vse svetilke do 250W in z grlom tipa E27 (kar je najbolj pogost standard). Minimalna velikost terarija za vaše mlade želve je 75 x 50 x višina 40 cm. Zagotoviti bo treba UVA svetilko, UVB svetilko in način ogrevanja (svetilka, grelna žica ali grelna preproga).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aline
Dober dan, kakšna je največja moč, ki jo lahko uporabite, v splošnem opisu pravite 250W in potem podrobno opišete 100W za "S" in "150W" za "M". Želim uporabiti solar glo žarnico z 160W, ali lahko vzamem ta nosilec?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, uporabite lahko vse moči svetilke do 250W, če uporabite 160W, to ni problem.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
mathieu
Pozdravljeni, ali je ta nosilec idealen za infrardečo grelno žarnico heat glo 1000W proizvajalca Exo Terra?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, ta podstavek je primeren za to svetilko. Vendar pa bodite previdni, da ga ne postavite neposredno v terarij, da preprečite tveganje za opekline vašega plazilca ali požar zaradi okrasja ali podlage.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
marie
Pozdravljeni, pravkar sem dobil enomesečno kopensko želvo, imam terarij, vendar nimam nobene luči ali UV svetilke. Kaj mi priporočate, da kupim (najcenejše, vendar primerno)?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potrebujete žarnico SOLAR GLO 125W (referenca 2046) + nosilec WIRE LIGHT (referenca 1796) + obešalo LIGHT BRACKET (referenca 42369). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
philippe
Pozdravljeni, ali lahko to svetilko postavimo na podstavek za svetilko zoomed in ker svetilka ne bo pritrjena na akvarij, ali lahko uporabimo UVB žarnico za želvo pelomedusa? Hvala vam vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če želite ustaviti vaš nosilec žarnice, morate vzeti zglobni ročaj LIGHT BRACKET:https://www.zoomalia.com/animalerie/potence-pour-lampe-wire-light-p-16443.html Vendar vam odsvetujemo uporabo nosilca svetilke GLOW LIGHT (PT2052-2054) obešenega nad vodo (nevarnost električnega udara), priporočamo uporabo ustreznega in certificiranega nosilca, kot je TURTLE UVB FIXTURE (PT2234):https://www.zoomalia.com/animalerie/turtle-uvb-fixture-appareil-d-eclairage-pour-tortues-aquatiques-et-sa-base-d-appui-adhesive-p-22793.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
perrine
Pozdravljeni,
Za to luč, Podstavek za žarnico Glow Light Small Maxi 100W 22 x 17 x 16 cm - premer 14cm, katera žarnica bi ustrezala temu modelu, Žarnica spot-Reflektor s toplotnim žarkom z grlom E27? In katera toplota bi bila primerna? (za želvo)
V kakšni oddaljenosti mora biti žarnica od želve, da ne bo nikakršne nevarnosti?
Lep pozdrav
Za to luč, Podstavek za žarnico Glow Light Small Maxi 100W 22 x 17 x 16 cm - premer 14cm, katera žarnica bi ustrezala temu modelu, Žarnica spot-Reflektor s toplotnim žarkom z grlom E27? In katera toplota bi bila primerna? (za želvo)
V kakšni oddaljenosti mora biti žarnica od želve, da ne bo nikakršne nevarnosti?
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Želva potrebuje UVB žarke za svoj metabolizem. Nosilec GLOW LIGHT omogoča priklop žarnice, ki oddaja UVB žarke moči 13 ali 26W. Žal s to vrsto žarnice ne boste dobili toplote. Če želite proizvesti toploto + UVB žarke, morate uporabiti nosilec za žarnico WIRE LIGHT in žarnico SOLAR GLO moči 125W. Lepo pozdravljeni, Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
yoann
Pozdravljeni, rad bi vedel, če bi to držalo na akvariju, ki je v celoti iz stekla, brez okvirja.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek bi lahko ustrezal vašim potrebam, saj je v suspenziji.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
anthony
Pozdravljeni, ali je ta podpora združljiva za pogono z UVB UVA žarnico, moj terarij meri 120 cm x 60 cm x 60 cm, hvala vam.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, obveščamo vas, da je to združljivo, vendar samo z združljivimi žarnicami.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
anthony
Pozdravljeni, ali je podstavek za svetilko Glow Light Maxi združljiv z UVB in UVA žarnico? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko namestite žarnice z maksimalno močjo 100W za PT2052 in 150W za PT2054. Podnožje je torej združljivo z UVB-UVA žarnicami, kot so REPTILE UVB 100-150-200.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
3 sporočila
catherine
Dober dan, ponujate več kosov za ta artikel, vendar je opis za obe referenci popolnoma enak, spremeni se samo cena.M
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res gre za iste izdelke z enakimi posebnostmi, razen dimenzij in moči. Opis bo zato enak.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
olivia
Pozdravljeni, imam terarij velikosti 100x50x35, v katerem živi moja mlada želva hermann. Nameravam kupiti dve Glow Light Maxi žarnici s sponko. Moje vprašanje se nanaša na žarnice: iščem grelno žarnico in žarnico UVB 5.0. Hvala vnaprej.
5 sporočila
marc
zdravo, ali lahko to UVB svetilko postavimo na ta nosilec za luči brez zmanjšanja UVB? https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-reptile-10-0-uvb150-reproduisant-le-climat-desertique-p-584.html Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, ta žarnica se lahko prilagodi temu nosilcu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
5 sporočila
marc
Pozdravljeni, katero velikost nosilca za svetilko z objemko Glow Light Maxi bi mi priporočali za žarnico proti škropljenju SwampGlo 75W https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-anti-eclaboussure-swampglo-p-556.html
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Majhen model bi moral ustrezati:
2050 Nosilec svetilke s sponko Glow Light Small Maxi 100W 22 x 17 x 16 cm - premer 14 cm
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Majhen model bi moral ustrezati:
2050 Nosilec svetilke s sponko Glow Light Small Maxi 100W 22 x 17 x 16 cm - premer 14 cm
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni,
Želel bi kupiti nosilec s sponko Glow Light, vendar ne vem, ali naj izberem velikost small ali medium. Ime moje svetilke je Spot Lumiere Solaire 3-v-1: svetloba-UV-B-toplota, 80W.
Hvala
Želel bi kupiti nosilec s sponko Glow Light, vendar ne vem, ali naj izberem velikost small ali medium. Ime moje svetilke je Spot Lumiere Solaire 3-v-1: svetloba-UV-B-toplota, 80W.
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ker ne gre za izdelek iste znamke kot nosilec, vam ne moremo zagotoviti, da bo nosilec ustrezal in bil primeren za vašo žarnico.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marie alix
Pozdravljeni, imam sponko za svetilko Glow Light Small Maxi 100W, kupil sem žarnico Solar Glo 125, ali je to združljivo? Glede na to, da je terarij majhen - gre za mlado kopensko želvo - Če ne, katero žarnico naj kupim, da bo imela toploto in UV, brez da ji postane prevroče? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, samo žarnica SOLAR GLO vam lahko zagotovi UVB in toploto. Za to vrsto žarnice boste morali uporabiti naslednjo vrsto podnožja: https://www.zoomalia.com/animalerie/galerie-compact-top-pour-lampe-fluorescente-p-585.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alisson
Pozdravljeni, imam 125-vatno UVB žarnico znamke glo, vendar imam občutek, da to ni dovolj za mojega 6-mesečnega vodnega zmaja. Ponoči jo ugasnem in prižgem samo čez dan. Kaj mi svetujete?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Res lahko dodate to žarnico ponoči, da preprečite padec temperature čez noč: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-clair-de-lune-night-glo-p-579.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Res lahko dodate to žarnico ponoči, da preprečite padec temperature čez noč: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-clair-de-lune-night-glo-p-579.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
martine
Včeraj sem prejel stojalo za svetilko s sponko Glow Light in v navodilih piše, da sponke ne smemo uporabljati na steklu, česar v vašem opisu nisem opazil. Kakšna so tveganja pri uporabi te sponke na steklu?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, klešče nosilca lahko oslabijo steklo vašega terarija (pod pritiskom) in tako obstaja tveganje, da se le-to razbije.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
julie
POZDRAVLJENI, ALI JE NOSILEC SVETILKE S SPOJO GLOW LIGHT SMALL MAXI 100W KOMPATIBILEN Z ŽARNICO VSE-V-ENEM SOLAR GLO E27 125W? ČE JE, ALI JE TAKŠNA NAPRAVA DOVOLJ ZA KOPNO ŽELVO? HVALA VAM ZA ODGOVOR :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne, ker ima žarnica moč 125W in vaše okovje podpira moč do 100W, bo ta žarnica premočna. Svetujemo vam, da izberete okovje za 150W.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
kevin
Pozdravljeni, ali bi to stojalo ustrezalo infrardeči žarnici Exo Terra Heat Glo z močjo 50 vatov ali infrardeči žarnici znamke Trixie z močjo 35 vatov? Hvala, zelo nujno je. :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na ta nosilec lahko resnično namestite infrardečo žarnico Heat Glo znamke Exo Terra. Priporočamo, da namestite le žarnice iste znamke kot nosilec.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
emeline
Pozdravljeni, trenutno imam žarnico, ki opravlja vse (ogrevanje, UV) v mojem terariju, vendar glede na ceno žarnice ta ne zdrži zelo dolgo. Kaj bi lahko namestil namesto tega - grelno svetilko in UV svetilko? In kateri model?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da bi vam lahko svetovali ustrezne žarnice za vašo žival, nam lahko zaupate, katero vrsto živali imate? Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
fabien
Nameravam kupiti žarnico Sun Glo Daylight 75w in drugo Repti Glo 5.0 26W za dva leopardja gekona. Ali sta primerni za to podlago?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta nosilec svetilke lahko sprejme veliko število žarnic (vse žarnice s podnožjem E27 do 250W). Ta nosilec je prav tako primeren za grelne žarnice.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
julie
Pozdravljeni. Kmalu bom pridobil vodne želve. Razmišljam o nakupu tega kombiniranega nosilca z žarnico solarium glo 3 v 1. Želim se izogniti kopičenju različnih električnih priključkov. Kaj menite o tem?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Žarnica SOLAR GLO 3 v 1 se lahko uporablja le s podstavkom za žarnico WIRE LIGHT. Odsvetujemo vam uporabo podstavka za žarnico GLOW LIGHT nad akvarijskim terarijem za vodne želve (osnovno varnostno pravilo). Uporabiti morate primerni podstavek, kot je TURTLE UVB FIXTURE.https://www.zoomalia.com/animalerie/turtle-uvb-fixture-appareil-d-eclairage-pour-tortues-aquatiques-et-sa-base-d-appui-adhesive-p-22793.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Žarnica SOLAR GLO 3 v 1 se lahko uporablja le s podstavkom za žarnico WIRE LIGHT. Odsvetujemo vam uporabo podstavka za žarnico GLOW LIGHT nad akvarijskim terarijem za vodne želve (osnovno varnostno pravilo). Uporabiti morate primerni podstavek, kot je TURTLE UVB FIXTURE.https://www.zoomalia.com/animalerie/turtle-uvb-fixture-appareil-d-eclairage-pour-tortues-aquatiques-et-sa-base-d-appui-adhesive-p-22793.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
marie-laure
Pozdravljeni,Hvala za vaš odgovor.Katere vrste žarnic naj uporabim z dvema nosilcema premera 14 cm za mlade želve (pelomedusa)?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Potrebujete žarnice REPTILE UVB 100 (PT2186-PT2187). Kljub temu vam iz varnostnih razlogov svetujemo uporabo nosilca TURTLE FIXTURE UV-B (PT2234). Dobavljen z žarnico.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Potrebujete žarnice REPTILE UVB 100 (PT2186-PT2187). Kljub temu vam iz varnostnih razlogov svetujemo uporabo nosilca TURTLE FIXTURE UV-B (PT2234). Dobavljen z žarnico.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
5 sporočila
valentin
Pozdravljeni, ali je možno uporabiti žarnico heat glo znamke Exo Terra v tem nosilcu?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne, potrebujete podporo WIRE LIGHT (PT2060-PT2062).
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
1 sporočila
noémie
Pozdravljeni,
Zelo me zanima ta nosilec, kakšno žarnico moram namestiti za želvo Pelomedusa subrufa, ki bi ustrezala temu nosilcu?
Hvala za vaš odgovor.
Zelo me zanima ta nosilec, kakšno žarnico moram namestiti za želvo Pelomedusa subrufa, ki bi ustrezala temu nosilcu?
Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Za želvo PELOMEDUSA morate uporabiti nosilec žarnice TURTLE FIXTURE UV-B (PT2234). Nosilec GLO LIGHT v nobenem primeru ne sme biti pritrjen na okvir terarija, ker nima IP standardov. Ta nosilec mora biti obešen. Uporabiti morate grelno žarnico: SWAMP BASKING SPOT (PT3780-PT3781). Lahko uporabite tudi vodno ogrevanje za zagotavljanje toplote.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Za želvo PELOMEDUSA morate uporabiti nosilec žarnice TURTLE FIXTURE UV-B (PT2234). Nosilec GLO LIGHT v nobenem primeru ne sme biti pritrjen na okvir terarija, ker nima IP standardov. Ta nosilec mora biti obešen. Uporabiti morate grelno žarnico: SWAMP BASKING SPOT (PT3780-PT3781). Lahko uporabite tudi vodno ogrevanje za zagotavljanje toplote.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
5 sporočila
valentin
Pozdravljeni, imam terarij velikosti 100x100x70 za kameleonov vrste Calyptratus. Rad bi vedel, kateri od dveh vrst podstavkov bi bil bolj primeren in katero vrsto žarnice bi potreboval? Rad bi vzel dva podstavka plus UV žarnico in še grelno svetilko, zato me zanima, katere naj izberem? Vnaprej se vam zahvaljujem.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam podnožje za žarnico do največ 125W. Za žarnico vam priporočamo REPTILE UVB 100 in žarnico DAYLIGHT BASKING SPOT. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
6 sporočila
mallory
Dober večer, ali lahko uporabim to svetilko za dvigovanje telesne temperature mojih glodalcev (kot to počnejo nekateri veterinarji)? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta podstavek lahko uporabljate, vendar pazite, da ga postavite dovolj daleč stran, da se vaši glodavci ne opečejo.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Ta podstavek lahko uporabljate, vendar pazite, da ga postavite dovolj daleč stran, da se vaši glodavci ne opečejo.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
4 sporočila
marie-laure
Pozdravljeni,
želim kupiti dve želvi (pelomedusa) in imam terarij dolžine 75 cm.
Ali naj namestim dve podlagi premera 14 cm ali dve premera 21 cm? (Eno za svetilko z naravno svetlobo in eno za UVB svetilko).
želim kupiti dve želvi (pelomedusa) in imam terarij dolžine 75 cm.
Ali naj namestim dve podlagi premera 14 cm ali dve premera 21 cm? (Eno za svetilko z naravno svetlobo in eno za UVB svetilko).
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Svetujemo vam, da uporabite 2 po 14 cm, saj bodo v poštev prišli tudi drugi viri toplote.
Lep pozdrav,
Madeline Zoomalia
Svetujemo vam, da uporabite 2 po 14 cm, saj bodo v poštev prišli tudi drugi viri toplote.
Lep pozdrav,
Madeline Zoomalia
6 sporočila
theo
Pozdravljeni, katero svetilko moram namestiti za svoje leopardje gekone v terariju velikosti 80x45x45. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetovati vam lahko to vrsto žarnice za vašega leopardjega gekona: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-2-0-a-lumiere-du-jour-p-582.html
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
guillaume
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če lahko keramična grelna svetilka ali infrardeča deluje
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za keramične ali infrardeče žarnice Exo Terra vam priporočamo uporabo tega nosilca: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-wire-light-p-404.html Zasnovan je posebej za odpornost na toploto. Opominjamo vas, da morate uporabljati nosilce in žarnice iste znamke. Lepo pozdravljeni, Mary iz Zoomalie
1 sporočila
jérémy
Pozdravljeni. Kakšno podporno opremo bi moral izbrati za 1 kompaktno žarnico Repti Glo 5.0? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to držalo je primerno za vašo žarnico. Držalo morate izbrati glede na moč žarnice.
Lep pozdrav,
Mary iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Mary iz Zoomalie
2 sporočila
jonas
Živjo,
Ali je ta nosilec (velikost small) primeren za žarnico Heat Wave Exo Terra moči 100w? Je mogoče celoten sklop postaviti neposredno na mrežo terarija Exo Terra?
Če ne, kakšna je razlika med nosilcem Wire Light od Exo Terra?
Hvala
Ali je ta nosilec (velikost small) primeren za žarnico Heat Wave Exo Terra moči 100w? Je mogoče celoten sklop postaviti neposredno na mrežo terarija Exo Terra?
Če ne, kakšna je razlika med nosilcem Wire Light od Exo Terra?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kot je navedeno v opisu, je ta vsestranski svetlobni pripomoček primeren za različne vrste žarnic z navojem, kot so Sun Glo, Sun Glo z ozkim snopom, Sun Glo z neodimom, Sun Glo Halogen, Repti Glo kompaktna 2.0, 5.0 in 10.0, Heat Glo, Solar Glo 125 W itd. Za 100w žarnico Heat wave exo terra vam priporočamo uporabo svetilke Wire Light s sponko: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-wire-light-p-404.html Lahko jo namestite na rešetko. Lep pozdrav, Mary iz Zoomalia
3 sporočila
corinne
Pozdravljeni, ali je to držalo za svetilko primerno za powersun 100W?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za to podporo vam lahko svetujemo žarnice, ki jih predpisuje proizvajalec, kot so Sun Glo, Sun Glo s tesnim snopom, Sun Glo z neodimom, Sun Glo halogen, Repti Glo kompaktna 2.0, 5.0 in 10.0, Heat Glo, Solar Glo 125 W itd.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
victor
Pozdravljeni, želim kupiti https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-sunray-uva-et-uvb-p-16929.html ali https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-solar-glo-p-580.html. Ali ta svetilka ustreza tem vrstam žarnic? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to držalo je primerno za Solar Glo, vendar ni primerno za SUN RAY, ki je kompatibilen samo z držalom SUNRAY: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-sunray-avec-ballast-et-ampoule-a-decharge-haute-intensite-p-16930.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
7 sporočila
christopher
Ali lahko v to svetilko namestimo 75w keramično grelno žarnico Trixie?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta podpora bi morala biti primerna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta podpora bi morala biti primerna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
7 sporočila
christopher
Ali je to združljivo z keramično žarnico Trixie 75W? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta podpora je primerna. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
mélina
Dober dan, kupil bom UVB žarnico 5.0 26W, rad bi vedel, ali se ta žarnica prilega temu nosilcu za žarnico? Če da, katere dimenzije naj vzamem, saj vidim, da ponujate dve vrsti? Zadnje vprašanje: ali lahko to žarnico enostavno prilagodim običajni namizni svetilki? Hvala vam.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta žarnica je primerna za to svetilko s kleščami. Priporočamo vam prvo (največ 125 vatov). Ta žarnica bo ustrezala vaši svetilki, če ima ta grlo E27. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laurine
Pozdravljeni,
Ravnokar sem kupil žarnico Exo terra Solar Glo 125w, ali je ta nosilec združljiv s to žarnico?
In če nimam terarija, ali je možno usmeriti žarnico samo proti kotu prostora, tako da lahko moje želve gredo pod žarnico samo takrat, ko si to zaželijo?
Ravnokar sem kupil žarnico Exo terra Solar Glo 125w, ali je ta nosilec združljiv s to žarnico?
In če nimam terarija, ali je možno usmeriti žarnico samo proti kotu prostora, tako da lahko moje želve gredo pod žarnico samo takrat, ko si to zaželijo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta svetilka bo delovala na tem nosilcu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta svetilka bo delovala na tem nosilcu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
justine
Pozdravljeni, rad bi izvedel, kdaj bo nosilec za svetilko s premerom 14 cm na voljo na vaši spletni strani. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Pričakujemo dostavo naslednji teden.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Pričakujemo dostavo naslednji teden.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
patricia
Pozdravljeni, ali lahko prilagodim fluorescenčno žarnico Repti Glo 5.0 13w na to svetilko in ali lahko nastavim svetilko na različne višine v mojem terariju, kakšna mora biti razdalja od UV do oklepov za mladičke želve hermann? Najlepša hvala za vaše odgovore,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta žarnica ustreza temu nosilcu. Obesite jo na rob vašega terarija in bo v pravi oddaljenosti za vaše želve.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jean-luc
Pozdravljeni, lahko potrdite, da referenca 2051 dejansko ustreza maksimumu 250W, ki je običajno originalna referenca pt 2056, saj dimenzije bolj ustrezajo modelu z 150W, ki ga že imam. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, po preverjanju pri našem dobavitelju, nosilec Medium lahko sprejme samo žarnico moči 150W. Opravičujemo se vam za povzročene nevšečnosti. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
9 sporočila
katia
Pozdravljeni, ali lahko na enega od dveh nosilcev postavim reflektorsko žarnico s toplotno močjo 75W? Hvala vnaprej. Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to žarnico lahko popolnoma uporabljate s podstavkom na sponko do maksimalno 125W.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
8 sporočila
véronique
Pozdravljeni, v terariju exo terra (60X45X60) imam litoria caerulea. Ali bi žarnica Repti Glo 5.0 UVB bila zadostna? Če ne, kaj mi priporočate?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Litoria caerulea so večinoma nočne žabe (živijo ponoči). Vendar je osvetlitev nujna, tako za živali kot za rastline. Posebna cev za sintezo vitaminov (z UV žarki) se zdi manj pomembna kot pri plazilcih. Zato vam svetujemo ta članek: https://www.zoomalia.com/animalerie/neon-t8-repti-glo-2-0-standart-p-573.html Enotna osvetlitev 10 ur na dan se zdi zadostna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
thierry
Katero solarno svetilko naj izberem za terarij velikosti 120*60*60?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da vam lahko najbolje pomagamo, potrebujemo vedeti, katera vrsta plazilca živi v terariju.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni, na vaši spletni strani sem kupila podstavek glow light maxi 14, ali lahko namestim nanj solarni reflektor 100w toplote / UV? Sem začetnica, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne bi smelo biti nobenih težav! Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
john
Pozdravljeni! Ena vprašanje: kaj vsebuje članek? Zvonec in klešče? Ali samo klešče?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta članek vsebuje tako klešče kot tudi zvon. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
fousseret
Pozdravljeni, ali se 100W grelna spot svetilka Trixie prilega temu nosilcu? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
ne bi smelo biti nobenih težav.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
ne bi smelo biti nobenih težav.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
florent
lahko vanj postavim 15-vatno nočno svetilko
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ni problema za 15 W žarnico.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ni problema za 15 W žarnico.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
matéo
Pozdravljeni, ali je ta izdelek primeren za terarij s želvami z dimenzijami 60 x 35 x 23? In ali bi ustrezala žarnica znamke Exo Terra z močjo 50 vatov?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek bi moral biti primeren. Uporabljate ga lahko z žarnico exo terra 50W. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anne-sophie
Pozdravljeni, ali lahko to držalo uporabljam z žarnico "Fluorescenčna žarnica Repti Glo 5.0 - Repti Glo E27 26W"? Hvala vam. :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dejansko bi morala ta žarnica ustrezati. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
matthieu
ali je to treba sestaviti sami in ali je priložena tudi napeljava?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Napeljava je priložena. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
iréne
katero grelno žarnico potrebujem z modelom 21 za kačo koruznico, ki običajno ne potrebuje UV, vendar mora žarnica zagotavljati tudi osvetlitev, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Klasična grelna žarnica bi morala ustrezati. Nato morate izbrati moč glede na velikost terarija. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
karine
Pozdravljeni, kupil sem to stojalo, da bi ga pritrdil s sponko na akvarij moje vodne želve. V navodilih pa piše, da ga ne smemo postaviti na steklo (moj akvarij je steklen) in da ga moramo držati stran od plastike (rob je kot pri večini akvarijev plastičen). Kaj naj storim: ali ga vseeno postavim, če ni nevarnosti, ali ga ne morem uporabiti? Hvala za vaše odgovore.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zahvaljujoč vzmeteni sponki z vrtljivo glavo je svetilka Glow Light Exo Terra lahko nameščena na okvir terarija ali akvarija in usmerjena navznoter. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
10 sporočila
jonathan
pozdravljeni! za žarnico repti glo 10.0 26w načeloma ni treba uporabiti reflektorja, kajne?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne, to ni obvezno. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
10 sporočila
jonathan
Pozdravljeni! Ali je žarnica Repti Glo 10.0 26W združljiva s premerom 14 cm za podporo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ne, premer 14 bo verjetno premajhen, izberite večji model za to žarnico.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia
10 sporočila
jonathan
Pozdravljeni, ali lahko prosim poveste, če je podpora premera 10 cm primerna za žarnico Sun Glo 100W?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, načeloma bi to moralo ustrezati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
10 sporočila
jonathan
Pozdravljeni! Rad/a bi vedel/a višino zvona za premer 21 cm?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Višina zvonca je približno 14 cm.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia
10 sporočila
jonathan
Pozdravljeni! Ali je ta nosilec združljiv za ozkosevalno žarnico Sun Glo 100 W? In kakšen premer izbrati za nosilec, da ga združimo z žarnico?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, ta nosilec je združljiv, lahko se odločite za večji premer. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
10 sporočila
jonathan
pozdravljeni, rad bi vedel, ali je nosilec združljiv z žarnico repti glo 10.0 26w exo terra? Kateri premer naj vzamem za nosilec, 14 ali 21 cm?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, to je združljivo in premer 21 je bolj ustrezen. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
maeva
Pozdravljeni, zanima me, če vzamem srednji nosilec + solarno žarnico Glo 125w za moj terarij blagovne znamke Exo Terra 45x45x45! Ali lahko vse skupaj postavim na mrežo zgoraj!? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, to bi moralo biti primerno. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
3 sporočila
emmanuelle
Pozdravljeni, ali je možno ta nosilec trajno namestiti (notranjost lesene terarije, zato bi ga želel namestiti znotraj), vendar to ni navedeno. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, lahko ga pritrdite na stalno mesto. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
véronique
Pozdravljeni, želim kupiti 50-vatno grelno žarnico za mojo želvo. Ali je držalo z največjo svetilno kapico primerno? Ali naj vzamem premer 14 cm ali 21 cm. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Premer 14 bi moral zadostovati za 50 vatov. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
7 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, pravkar sem kupil ta nosilec za svetilko, prejel sem ga danes zjutraj, in... piše, da je maksimalno 100 vatov!!! Medtem ko sem kupil tistega z "maksimalno 125 vatov", in moja žarnica ima 125 vatov... kaj naj naredim? Ali bo to vseeno v redu???? Sem prejel napačen nosilec?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Prejeli ste pravo podporo. Vaša žarnica s 125 vatov bo ustrezala, načeloma to ne bo predstavljalo težav, ne skrbite.Lep pozdrav,ekipa Zoomalia.
2 sporočila
philippe
Pozdravljeni, majhna težava z največjo dovoljeno močjo, PT2054 srednja svetilka Glow Light je dolga 21 cm in ne največ, kot je navedeno. Največja dovoljena moč je 150 vatov in ne 250.
7 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, pravkar sem kupil solarno žarnico glo vse v enem, 125W, ali bi ta podpora ustrezala? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, ne bo nobenih težav, tudi z majhno podporo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sebastien
Zdravo, ali je grelna žarnica spot 100W TRIXIE združljiva s to podporo? Hvala vnaprej za vaš odgovor :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, žarnica je združljiva. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gokmen
Pozdravljeni, na vaši spletni strani sem kupil nosilec za svetilko (za 4,50 €) in želel bi izvedeti, ali je ta nosilec za svetilko združljiv z mrežo glede na dimenzije? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, glow light 125W bi bila primerna (ima enak premer kot mreža). Lep pozdrav, Zoomalia
1 sporočila
laurène
Zdravo, rad bi vedel, ali bi bilo to podnožje primerno za 26W 5uvb žarnico znamke Exo Terra?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta nosilec je združljiv z vsemi žarnicami z večjim navojem, če ne presegajo priporočenih moči. Lep pozdrav
1 sporočila
florian
Pozdravljeni, Ali bi ta vrsta podpore lahko bila primerna za keramične grelne žarnice? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ta nosilec je popolnoma primeren za keramične žarnice.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
mégane
Dober večer, zanima me, ali lahko dam UV žarnico velikosti E 27 v to svetilko Glow Light Maxi s sponko? Hvala vnaprej. Lep pozdrav, Mégane.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ti nosilci za žarnice za terarije so namenjeni za žarnice z navojem E27.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia