Vprašanja, razprave o izdelkih
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, ali prodajate tudi sistem za pritrditev posebej? Moj se je izgubil med selitvijo in ne morem več sestaviti stenskih mačjih dreves, kupljenih leta 2016. Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
1 sporočila
françoise
Pozdravljeni, ali so to iste pritrditve kot pri stenskih visečih mrežah Dolomit? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To niso isti priključki, saj sta oba izdelka od dveh različnih proizvajalcev. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
7 sporočila
laurence
Dober večer, če postavim nosilce za police, ki prevzamejo celotno spodnjo stran vaših desk, ali mislite, da obstaja nevarnost padca za mojega mačka, ki tehta 6,5 kg, ali celo za maine coona? Hvala. Lep pozdrav, Laurence
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, preveriti morate težo, ki jo bodo lahko podpirala stojala, ki jih nameravate uporabiti. Vendar ne priporočamo uporabe te vrste mačjega drevesa za mačke večje postave. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laure
Pozdravljeni! Koliko kilogramov lahko prenesejo pladnji in niša, prosim? Hvala, Laure
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, držalo za mačje drevo bo pritrjeno z vijaki (dve luknji za vsak del). Največja podprta teža je 6 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
mélanie
Pozdravljeni,Kako so deske pritrjene? Koliko lukenj je potrebno narediti?In koliko kg največ prenesejo?Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Police so pritrjene na steno s kavlji. Največja teža je 6 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sabine
Dimenzije polic in viseče mreže, prosim? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
- 1 viseča mreža Ø 33 cm
- 2 ležišči približno 35 x 27 cm
- 1 praska kartica 12,5 x 31,5 cm
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
- 1 viseča mreža Ø 33 cm
- 2 ležišči približno 35 x 27 cm
- 1 praska kartica 12,5 x 31,5 cm
Lep pozdrav,