Vprašanja, razprave o izdelkih Stensko praskalno drevo Zolia Woogy
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
justine
Zdravo. Ali je možno spremeniti smer odpiranja kvadratne niše z blazino? (Da bi odprtina bila na levi strani in ne na desni kot na slikah?) Hvala!
1 sporočila
alexandra
Živjo Justine, to je to, kar smo mi naredili. Imaš samo Zoomaliin logotip, ki ni viden, ampak dobro... to ni bistveno.
2 sporočila
justine
Super, hvala za odgovor!
1 sporočila
agnes
Dober večer, naredili smo celoten zid s to stensko montažo. Brez težav smo obrnili smer poti, le pomisliti je treba na obrnitev, predvsem pri montaži kvadratne niše, in to smo naredili na mavčno ploščo, zato smo uporabili Molly vložke za mavčne plošče.
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni, iz katere vrste lesa je ta mačje drevo? Hvala vam za vaš odgovor.
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, Iz katerega natančnega lesa so ti elementi izdelani? In ali je les naraven ali obdelan (če ja, s čim)? Hvala za vaše odgovore …
1 sporočila
judith
Pozdravljeni,
Rekel bi nepredelane borovine ...
Lep pozdrav,
Le Sommer Judith
Rekel bi nepredelane borovine ...
Lep pozdrav,
Le Sommer Judith
1 sporočila
carine
Pozdravljeni Julie,
To je vezan les iz topolovine debeline 1,5 cm, neobdelan (to je standarden izdelek, a vzdržljiv).
Dübli in vijaki so priloženi, vendar boste morali prilagoditi to vrsto opreme glede na vašo steno (opeka ali siporeks ali beton ...).
Pozor, če je vaša mačka po naravi plašna, bo morda potrebovala čas, da se privadi na mostove (zaradi gibanja se premikajo in ji to lahko vzbudi strah), ne oklevajte uporabite priboljške, peresni igrač in potrpljenje :)
Želim vam prijetno urejanje
To je vezan les iz topolovine debeline 1,5 cm, neobdelan (to je standarden izdelek, a vzdržljiv).
Dübli in vijaki so priloženi, vendar boste morali prilagoditi to vrsto opreme glede na vašo steno (opeka ali siporeks ali beton ...).
Pozor, če je vaša mačka po naravi plašna, bo morda potrebovala čas, da se privadi na mostove (zaradi gibanja se premikajo in ji to lahko vzbudi strah), ne oklevajte uporabite priboljške, peresni igrač in potrpljenje :)
Želim vam prijetno urejanje
1 sporočila
alexia
Pozdravljeni, glede lesene proge za mačke, so žebljički in vijaki vključeni v komplet ali jih moramo kupiti sami?
1 sporočila
charlotte
vijaki in vložki so priloženi (vsaj pri mostu, predvidevam da je enako za druge dele). Osebno mi bolj ustrezajo ekspanzijski vložki, zato sem zamenjal tiste, ki so bili priloženi, ampak so v paketu.
1 sporočila
debia
Pozdravljeni, tudi jaz sem uporabil kovinske vložke. Moral sem počakati dober teden, da je maček splezal nanje. Čudno, glede na to, da hodi po strehah.