Vprašanja, razprave o izdelkih Stenski praskalnik siv XL - 17 x 70 cm

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Amandine
5 sporočila
amandine fr
Pozdravljeni, ali ga je možno pritrditi z enostavnim vijakom v steno iz vezane plošče ali je bolje, da ga pritrdite s pomočjo moznika na polno steno?
JT
1 sporočila
jt fr
Pozdravljeni, Lahko ga pritrdite z vijakom na les. Jaz sem ga pustila na tleh, moja mačka ga tako zelo dobro uporablja.
Rose-marie
1 sporočila
rose-marie fr
Za moj del sem z 6 manjšimi vijaki pritrdil praskalnik na vsako stran vhoda. Moja 2 mačka si vedno šilijo kremplje na njem in radi visita na njem. Zato sem jih zamenjal, kar je bilo enostavno storiti zahvaljujoč vijakom. Zelo dober izdelek, moji mački sta ga hitro sprejeli, še posebej potem, ko sem nanj pošprical nekaj mačje mete v spreju.
Marie-Hélène
2 sporočila
marie-hélène fr
Pozdravljeni,Da, mislim, da ga lahko pritrdimo na steno, vendar kar se mene tiče, sem ga preprosto pustil na tleh in moja dva mačka ga zelo pogosto uporabljata.
Bernard
2 sporočila
bernard fr
Osebno sem ga obesil na radiator. Drugače pa na tleh deluje. Ali pa dva vijaka skozi strgalo bi morala zadostovati na steni iz vezane plošče

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo