Vprašanja, razprave o izdelkih Lesena peletna podloga s kakavom LIKAO
17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
damien
Dober večer, ali obstaja nevarnost, da se bo zajec poškodoval ali zdrsel na tej legi iz kakavovih lupin, ko se bo na primer ulegel? Ali je to udobno zanj? Lahko to lego dam po celotni kletki? Gre za velikega papilon zajca, ki ni navajen na uporabo stranišča, star je 7 mesecev.
1 sporočila
joany
Pozdravljeni, Ali ima ta stelja rok trajanja? Imam samo enega zajca, ali je smiselno kupiti v velikem pakiranju (2x12 kg)? Če vsakič, ko jo uporabim, pravilno zaprem vrečko in jo hranim na suhem, bo v redu? Hvala.
1 sporočila
delphine
Pozdravljena Joany, ni datuma poteka, ker je to naraven les. Celotno vrečko sem dala v plastično posodo za hrano in jo ves čas uporabljam. Vzemite največjo mogočo vrečko glede na ceno/težo, ker zelo dobro deluje in se sploh ne vonja. Vsak dan zamenjam in dodam nekaj granul na mesta, kjer zajec lula. Lep dan vam želim. Delphine.
2 sporočila
clarisse
Pozdravljeni, ali je to res primerno za zajce, ki imajo navado poskusiti vse (celo njihovo steljo)? Ali dejstvo, da je iz kakava, ni nevarno? In ali jih prisotna eterična olja ne bodo motila glede na njihov zelo občutljiv dihalni sistem? Hvala!
1 sporočila
myriam rioual
Pozdravljeni, kupil sem to steljo za svojega zajca, ki jo obožuje, in je manj umazana kot stelja iz sekancev, kjer lahko prah pride v oči zajca. Stelja tudi manj smrdi, zato jo menjam manj pogosto in moj zajec je ne poje. Upam, da sem odgovoril, zelo zadovoljna s to odlično steljo.
2 sporočila
alissa
Pozdravljeni, ne prodajate več mačjega peska Likao Extra? Hvala.
1 sporočila
paula
Ali je ta mačja postelja primerna za dihurja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta stelja je primerna za vse glodavce, vključno s fereti. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
4 sporočila
julie huijie
Pozdravljeni, in iz katerega drevesa izvirajo lesna vlakna?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, gre za smreko. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
4 sporočila
julie huijie
Pozdravljeni, kakšna je točna sestava te mačje stelje?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, sestava stelje je navedena na dnu opisa.Sestava: 80% suhe snovi enorastlinskega izvlečka, yucca schidigera in eterična olja evkaliptusa in pomaranče. Lesna vlakna, kaolin iz Morbihana, alge. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
françoise
Pozdravljeni, moj maček ima zelo občutljive sfinkterje, kar postaja resnično problem. Silikonska mačja stranišča mu več ne ustrezajo in očitno ga bolijo. Bi bilo bolje, da vzamem mačje stranišče Likao ali Purelys? Hvala za vaš odgovor, Françoise
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Težko vam je svetovati pri takšni vrsti problema. Mnenje veterinarja bi verjetno bilo koristno za določitev izvora bolečin vaše mačke, saj se zdi malo verjetno, da je vzrok samo stelja. Glede stelje Likao je na voljo majhna embalaža 1 kg, ki omogoča testiranje, lahko začnete s tem in vidite, kako gre. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
mickael
Pozdravljeni, je ta stelja primerna za pritlikave kunce béliere? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Lahko ga popolnoma uporabite za svojega pritlikavega kunca z ušesi. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurélie
Dober večer, je ta mačja pesek grudast? Je primeren za mačje stranišče s predalom in sito?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta mivka se ne grudi. Treba je vzeti mivko Likao Extra. Trenutno je na voljo vzorec, prodaja se bo začela konec prihodnjega tedna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta mivka se ne grudi. Treba je vzeti mivko Likao Extra. Trenutno je na voljo vzorec, prodaja se bo začela konec prihodnjega tedna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia