Vprašanja, razprave o izdelkih Stelja iz koruznih storžev za glodalce in ptice HAMIFORM

19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Victorine
2 sporočila
victorine fr
Pozdravljeni, malo nenavadno vprašanje, ampak imam veliko lukenj zaradi mojih psov na vrtu. Ker je biorazgradljiva, ali lahko uporabim starejšo posteljnino iz ptičje kletke za zapolnitev lukenj, ko jo zamenjam? Hvala!
Marie Christine
2 sporočila
marie christine fr
Ne vem, priznam, ker to uporabljam za svojega papagaja, ampak imam luknje na vrtu zaradi suše, bom poskusil, mislim da ja, ker je biorazgradljivo. Lep dan.
Magali-Fleur
1 sporočila
magali-fleur fr
Mislim, da to lahko privabi glodalce ...
Lucas
1 sporočila
lucas fr
Pozdravljeni, pred tremi dnevi sem dobil zajca. Pravkar sem mu zamenjal steljo in začel je jesti iz nje, preden je spet začel jesti seno. Ali bi se moral skrbeti?
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljen Lucas, Tudi moja zajklja poje nekaj koruzne stelje (čiste) in ji gre dobro. Ker je to koruzni storž, mislim, da ostane nekaj koščkov zrnja koruze in to jim mora biti všeč.. poleg tega je hrustljavo! :-)
Elodie
8 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, že od začetka maja bi rada naročila serije mačjega peska po 30 litrov po ceni 27 €, vendar žal vedno zmanjka zaloge. Kdaj misli vaš dobavitelj, da vam bo lahko dobavil? Začenja se vleči. Moje živali bodo kmalu brez mačjega peska. V pričakovanju vašega odgovora. Lep pozdrav, Elodie.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, naš izdelek je spet na zalogi. Vljudno vabljeni k oddaji naročila. Zahvaljujemo se vam za zaupanje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Elodie
8 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni,
zanimalo bi me, če boste ponovno prejeli paket dveh 30-litrskih mačjih stranišč po ceni 27 €?
V pričakovanju vašega odgovora.
Lep pozdrav,
Elodie
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Pakiranje po 30L je trenutno naročeno pri našem dobavitelju. Takoj ko ga prejmemo, bo na naši spletni strani označeno kot "na zalogi". Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Elodie
8 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, želel bi naročiti paket mačjega peska po ceni 27€, vendar prejemam sporočilo o napaki. Ali je to normalno? V pričakovanju vašega odgovora, lep pozdrav, Elodie
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, trenutno je zaloge premalo, zato ta sklop zaenkrat še ne morete naročiti. Ta izdelek je trenutno naročen od našega dobavitelja. Takoj ko prejmemo novo zalogo, bo na naši spletni strani prikazan kot "na zalogi". Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Elodie
8 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, zanima me, ali boste ponovno dobili mačji pesek za 27 €? V pričakovanju vašega odgovora, lep pozdrav, Elodie
Elodie
8 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, rada bi izvedela do kdaj lahko naročimo 2 izdelka za 27 €? V pričakovanju vašega odgovora. Lep pozdrav, Élodie
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta ponudba velja do razprodaje zalog.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Elodie
8 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, koliko kilogramov predstavlja 10 litrov in koliko 30 litrov, prosim.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vreča 10 litrov tehta približno 5 kgVreča 30 litrov tehta približno 15 kg Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
STEPHANE
1 sporočila
stephane fr
Pozdravljeni, iščem žagovino za uporabo v mojem kokošnjaku, vendar ne vem, kateri izdelek naj kupim; mi lahko daste kakšen nasvet?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam ta članek: https://www.zoomalia.com/animalerie/litiere-fibre-de-coco-agglomerante-pour-poules-rongeurs-et-reptiles-p-17062.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
adeline
1 sporočila
adeline fr
Dober dan, rad bi vedel, ali je to, kar počnem za svojega pritlikavega zajca, prav ali ne. V celotno kletko dam konopljino steljo in v straniščno posodo za glodavce dam steljo iz koruznih storžev, ali je to v redu? Ko gre moj zajec na stranišče, to počne poleg svoje posode za hrano! Hvala, lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Potrjujemo vam, da je pravilno, da vašemu zajcu zagotovite leglo v ločenem pladnju. Kmalu se bo navadil in bo opravljal svoje potrebe v njem. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo