Vprašanja, razprave o izdelkih
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
suzanna
Pozdravljeni,Načelo delovanja ni navedeno v opisu... Glede na različna negativna mnenja o tem izdelku, mi lahko pojasnite postopek? (In morda posodobite opis, da razjasnite bodočim kupcem..).Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Načelo delovanja tega stekleničke je enako kot pri klasičnih stekleničkah, njegova posebnost pa je polnjenje neposredno od zgoraj v rezervoar. Ta izdelek je zelo priljubljen in ima oceno 4 zvezdice od 5.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
nga
Ali lahko ta steklenička za dojenčke uporabi mali maček? (za prenosno kletko)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obstaja možnost, da bo med prevozom zaradi tresljajev iz tega steklenička za dojenčke prišlo do puščanja, saj ni zasnovan za tesnenje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
38 sporočila
laurine
Pozdravljeni, kupil sem stekleničko s prostornino 600 ml, vendar sem jo prejel brez pritrdilnega dela. Je to običajno?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, v okviru servisa po prodaji vas vabimo, da neposredno stopite v stik z našo strankarsko službo preko sledenja vašega naročila. Ta bo storila vse, da vam hitro odgovori in po potrebi kontaktira dobavitelja izdelka. Lahko nas prav tako pokličete na strankarsko službo na številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
38 sporočila
laurine
Pozdravljeni, ali je ta steklenička za dojenčke označena z merilom?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta steklenička za dojenčke ima merilne oznake v oz (unčah). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
eric
Pozdravljeni, v komentarjih berem, da nekatere glodalce ne morejo piti. Zakaj je to tako? Ker za moje tri morske prašičke iščem stekleničko, ki ne pušča. Ta izgleda dobra, ampak ali je enostavna za uporabo za moje ljubljenčke?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrjujemo vam, da je ta steklenička idealna za vaše glodalce. Priporočamo, da vodo menjujete vsak dan.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
gaelle
Pozdravljeni, ali je ta steklenička primerna za podgane? Naročil sem dva, vendar nobena od mojih podgan ne more piti s tem nastavkom...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta steklenička je primerna za vse glodalce. Vendar če vaša podgana ne more piti iz nje, vam priporočamo, da uporabite skodelico namesto stekleničke. Lep pozdrav, Mary iz Zoomalia