Vprašanja, razprave o izdelkih Svetilka reflektor s sponko in zaščitnim mrežjem za terarij Trixie Reptiland
100% stranke
priporočam ta izdelek
17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
florian
Pozdravljeni, kakšna je največja moč vtičnice in svetilke na splošno, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta nosilec zdrži do 250W. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
emilie
Pozdravljeni, ali lahko namestim 29924 infrardečo spot svetilko, ø 80 × 110 mm, 100 W na to svetilko, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, oba izdelka lahko uporabljate skupaj. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
nicolas
dober dan, ali lahko na tej podlagi uporabimo Vse-v-enem žarnico SunRay - UVA in UVB moči 35W? hvala v naprej za vaš odgovor. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Obveščamo vas, da žarnice SunRay delujejo samo z nosilci SunRay.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Obveščamo vas, da žarnice SunRay delujejo samo z nosilci SunRay.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, zanima me izdelek, vendar bi rada vedela, ali je žarnica vključena, ker to ni navedeno. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, žarnica ni vključena v ta izdelek. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
5 sporočila
claudine
Pozdravljeni, lahko vstavim UVB žarnico, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta svetilka je res primerna za UVB žarnico. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
yvon
Pozdravljeni, ali lahko namestim grelno žarnico iz keramike z 250 W, ker iščem nosilec grelne svetilke s sponko. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, na ta nosilec lahko namestite grelno žarnico.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, ali lahko namestim to žarnico Heat Glo 150W s premerom 9,5 cm na to svetilko za mojega kameleona? Če ne, mi lahko prosim pokažete, katero bi moral kupiti. Ali moram kljub temu v svoj terarij dodati še grelnik? Hvala vam, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, lahko namestite žarnico Haet Glo 150W na ta izdelek. Glede na vrsto živali, ki jo imate, bo potrebno dodati ogrevanje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
aymeric
lahko postavimo solar glo žarnico E27 125W in keramični grelnik 60W
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Lahko res vstavite žarnico solar glo e27 v reflektorsko svetilko.
Prosimo, da nam sporočite referenco za keramično grelno žarnico 60w, saj ne vemo, za katero žarnico gre.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
Lahko res vstavite žarnico solar glo e27 v reflektorsko svetilko.
Prosimo, da nam sporočite referenco za keramično grelno žarnico 60w, saj ne vemo, za katero žarnico gre.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
3 sporočila
emmanuelle
živjo, ali je to svetilko mogoče uporabljati s keramično žarnico in če da, ali pride do izgube toplote? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na izdelku ni nobenih kontraindikacij, zato bi to v principu moralo biti mogoče.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Na izdelku ni nobenih kontraindikacij, zato bi to v principu moralo biti mogoče.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia