Vprašanja, razprave o izdelkih SPECIFIC COD-HY Allergy Management Plus za občutljive pse in mladičke
100% stranke
priporočam ta izdelek
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
fabienne
Pozdravljeni, moje vprašanje zadeva sestavo teh briketov. Kakšni so odstotki za riževe beljakovine in za hidrolizirane lososove beljakovine? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
1 sporočila
morgane
Pozdravljeni, tu je 15 % riževih beljakovin in 7,5 % hidroliziranih beljakovin lososa
1 sporočila
maïté
živjo, ali veste, kako velike so briketi? Bi se lahko prilagodili majhnemu psu? Hvala.
1 sporočila
barbara
Pozdravljeni. Te brikete kupujem po priporočilu mojega veterinarja za mojega nemškega ovčarja, ki je alergičen na pršice. Brikete so primerne tudi za majhne pse, saj niso prevelike. Moj jack Russell jih redno krade in jih zlahka poje. Brikete so okrogle oblike.
2 sporočila
anne
Pozdravljeni, te brikete uporabljam že leto dni po nasvetu svojega veterinarja. Moj pes je majhne rasti in so dobro prilagojene. Prav tako vam priporočam piškote iste znamke kot poslastico.
1 sporočila
françoise
Da, briketi so primerni za majhne pse. Vsi so okrogli, velikosti VELIKEGA graha. Imam cavalier king charlesa, ki jih dobro je, čeprav nima več veliko zob.
1 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, da, ti briketi so popolnoma primerni za majhnega psa ... imam Jack Russla, ki jih je brez težav ... od takrat ima njegovo kožo popolnoma v redu in nima več nobenih alergij!! So zelo prebavljivi in jih naravnost obožuje !! Ne odlašajte več !!