Forum za akvaristiko

Sol v sladkovodnem akvariju!

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
William
38 sporočila
william fr

Pozdravljeni vsi,

Kaj menite o ljudeh, ki v akvarij (sladkovodni) dodajajo sol? Našel sem ljudi, ki pravijo, da je njihov akvarij zaradi tega čist, medtem ko drugi menijo nasprotno. Na primer, moja mama to počne in res je, da je njen akvarij zelo čist. Ne trdim, da je to razlog, ampak vseeno... Po drugi strani ima zelo dobro črpalko, ki je po mojem mnenju razlog, da je njen akvarij tako čist. Jaz imam črpalko EHEIM PRO 3 "2273" 1050 l/h. To bi moralo biti dovolj, mislim....

Hvala in se vidimo kmalu ...

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Živjo William,

Pošiljam ti povezavo o uporabi soli v sladkovodnih akvarijih:

https://www.aquariophilie-pratique.net/sel.htm

Upam, da ti bo to v pomoč!

Lp

William
38 sporočila
william fr

Hvala Sandra, zelo zanimiv članek.

Se vidimo kmalu...

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo