Sožitje med samčkom zajca in nesterilizirano samičko

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Iléna
1 sporočila
iléna fr
Pozdravljeni, želel bi posvojiti novega zajca, da bi družbo delal moji zajklji. Ne more biti sterilizirana, ker je premajhna (komaj 1 kg) in ni dobro prenesla anestezije ter je imela respiratorni zastoj, iz katerega se je na srečo zelo dobro opravila. Ne želim tvegati ponovnega poskusa, ker jo lahko izgubim.Zato bi rad posvojil samčka zajca in ga kastriral takoj, ko bo mogoče, to je pri 6 mesecih. Zato bi rad izvedel:Naslednje: ali je mogoče, da bivata skupaj v času od prihoda samčka k meni (okoli 3 mesece) do njegove spolne zrelosti pri 6 mesecih, če jih seveda postopoma pravilno predstavim drug drugemu? Poznam odlične spletne strani, kot so marguerite et cie ali la dure vie du lapin urbain in še veliko drugih! ;)Vem tudi, da morata biti po kastraciji ločena 5-6 tednov, da samček postane popolnoma steril.Po tem obdobju bi ju spet postopoma začel združevati, saj bo preteklo veliko časa.Kaj menite?Hvala vnaprej, Iléna ;)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo