Sožitje med dvema odraslima mačkama

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Elif
1 sporočila
elif fr
Pozdravljeni, Obračam se na vas za nasvet glede sobivanja dveh odraslih mačk. Imam tri leta starega mačjega samčka in pred mesecem dni sem sprejela brezdomno mačko, ki je bila zelo bolna in breja. Danes se počuti odlično. Mačka je bila vedno ločena od mojega drugega mačka, dokler ni ozdravela in ni kotila ... Danes jo želimo obdržati, a ne vemo, če bosta lahko sobivala skupaj ... Vedno vedoč, da moj maček ni pretirano družaben ... Poskusila sem jih spoznati enkrat ali dvakrat, in ni šlo čisto slabo, razen nekaj sikanja mojega mačka ... Danes sem ponovno poskusila, tokrat pa je šlo zelo slabo ... obe mački sta se spopadli in kričali druga na drugo... Sprašujem se, ali je sobivanje teh dveh mačk morda nemogoče, glede na to, da moj maček ni zelo prijazen, nova pa je precej plašna... Ste že doživeli podobno situacijo? Imate kakšne nasvete zame? Hvala vnaprej!
Céline
86 sporočila
céline fr
Pozdravljena Elif, svetujem vam, da preberete ta blog članek o sobivanju dveh mačk: https://www.zoomalia.com/blog/article/comment-faire-cohabiter-deux-chats-conseils-experts.html Lep pozdrav, Céline iz Zoomalia.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo