Sožitje mačke in zajca????

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Benoit
16 sporočila
benoit fr
Pozdravljeni vsi skupaj. Živim v stanovanju in se bom kmalu preselil v hišo. Že leto in pol imam majhnega kunca ovna. Malo je len, a zelo radoveden in tudi malo boječ. Pred dvema mesecema sem iz zavetišča posvojil mačko, ki je zdaj stara 5 mesecev. Je raziskovalna, zelo radovedna in igriva. Ampak ko izpustim svojega zajca skupaj z mačko, skakuje okoli in ga lovi, ko pobegne. Je to zgolj igra ali moj maček res poskuša loviti mojega zajca? Hvala za vaše odgovore in oprostite za napake.
sarah
2 sporočila
sarah fr
Pozdravljen, verjetno ne bom mogel veliko pomagati, vendar brez ogleda "scene" je težko oceniti vedenje mačke :/ Ali je tvoj nakup agresiven do zajca, ko to dela? Ali nanj piha ali ga udarja s tacami itd?
Benoit
16 sporočila
benoit fr
Ne, mačka skače okoli zajca, ga potiska s tačkami in včasih izvleče kremplje. Oštejem jo tako, da ji vržem malo vode, kadar izvleče kremplje, vendar nadaljuje. Ker je moja mačka mlada in zelo igriva, ne mislim, da je resnično agresivna, vendar se sprašujem, ali naj jih še naprej puščam skupaj ali če bi to lahko bilo nevarno za mojo zajčico. Opravičujem se za napake in hvala za vaše odgovore.
Luc
5 sporočila
luc fr
Običajno se mačke in zajci zelo dobro razumejo, le malo časa jim je treba dati, to je vse
Benoit
16 sporočila
benoit fr
V redu, hvala za vaše odgovore (opravičujem se, da sem potrebovala nekaj časa za odgovor). Ponovno sem poskusila in stvari potekajo vedno bolje. Moj maček se je pomiril, včasih pa še vedno napade zajca, vendar je zdaj bolj igra kot karkoli drugega. Če želite, vam lahko pošljem nekaj fotografij. Lep dan.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo