Smrt, negotovost in vprašanja ...

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
gabriel
2 sporočila
gabriel fr

Oprostite za uvod, ki pojasnjuje sestavo naše majhne družine, ampak se mi to zdi pomembno in poleg tega, če sem prišel na ta forum (kar običajno ni moj slog), je predvsem zato, ker imam občutek, da mi bo dobro delo, če spregovorim o moji mački, o čustvih, ki jih je delila z mano, in tistih, ki so jih sprožila njena smrt...

Najprej, dober dan/dober večer, predstavim se, ime mi je Gabriel, star sem 25 let, živim v naši hiši že 2 leti, ki jo delim z zaročenko, s katero sem skupaj že 5 let, in tudi z nekaj majhnimi kepami dlak :)

Te so (bile) številčne 4 (trenutno 2 mucka, ki sta jih skotila ena od mojih mačk in za katere načrtujemo, da bomo običajno našli družino).

Prva mačka se je imenovala Kuro in je praznovala približno 4 leta, bila je popolnoma bela, kar njeno ime ne nakazuje (to pomeni črna).

Za njeno družbo smo se odločili, da ji poiščemo prijatelja, s katerim se je zelo dobro razumela, približno iste starosti, ki se imenuje Shiro (kar pomeni bela), in, če ste razumeli nelogičnost, je popolnoma črn.

Prav tam smo nameravali končati. Toda nekega dne, ko Shiro ni prišel domov že dva dni v našem starem stanovanju, so nas sosedje obvestili, da so ga našli in ga odpeljali domov. Vendar to ni bil on, ampak majhna štorija komaj dveh tednov. In ti sosedje, ker je niso mogli obdržati, smo na koncu podedovali Yuki (kar pomeni sneg ali snežinke) in ki je, da, ugibate prav, čisto črna, z res majhno belo medaljo. PS: dva mala mucka sta njena.

Končno smo bili kontaktirani od družine Kuro, par, od katerega smo jo dobili, se je ločeval in ni mogel/hotel več obdržati matere naše prve mačke in so nam povedali, da jo bodo dali v zavetišče, če je ne prevzamemo ... Tako recite pozdrav Lilou (že imenovani), živali, ki ima prašičji karakter, kot njen sin presenetljivo :)

SKRATKA, na začetku ne pišem, da bi govoril o vseh dobrih stvareh, ki so mi jih mačke in v tem primeru Kuro, prinesle :), ampak o njegovi smrti, o praznini, ki jo je pustil, o vprašanjih, ki si jih zastavljam, o strahovih in o žalosti, ki bi jo (čeprav je to sebično) želel "deliti". Ne želim, da bi jo občutili, ampak moram o tem govoriti, in početi to z mojimi zaročenci je kontraproduktivno, saj tako postajamo še bolj depresivni...

Torej, naš Kuro, ki je praznoval 4 let in malo prahu... Bil je maček, ki je pogosto godrnjal, pritoževal se je takoj, ko smo ga dvignili in celo takoj, ko smo ga pobožali... (Ko je bil mlajši, pa je bil tako ljubeč, da bi ga lahko celo označili za lepljivega).

Pogosto smo se spraševali zaradi tega, ali je bil srečen z nami?.. Toda to, kar nam je vseeno dalo misliti, da je to bilo vsaj malo res, je, da kljub vsem mestom, kjer bi se lahko postavil čez dan, ali pa mestih, kjer bi lahko spal ponoči, je vedno izbral, da je vsaj blizu, če ne, na primer, da bi spal ravno med našimi nogami v postelji ali na blazini poleg moje glave, ko sem spal... Skratka, dokler se ga nismo dotaknili, smo imeli resničen občutek, da nas ima rad tako kot mi njega.

gabriel
2 sporočila
gabriel fr

Oprostite, ker nisem vsega napisal naenkrat, toda zaradi dolžine besedila je pisanje začelo hudo štekati...

Poleg tega sem pravkar napisal drugi del, toda ker sem na mobilnem telefonu, sem pomotoma spremenil stran, kar je vse izbrisalo.... Vse bom znova napisal, vendar kasneje, zato se opravičujem ljudem, ki bodo brali to objavo, čeprav ni popolna...

Moja naslednja objava bo govorila o jedru teme... In upam, da bodo vprašanja, ki si jih zastavljam, in strahovi, ki jih imam glede določenih tem, našli sogovornike, ki me bodo posledično morda lahko razumeli in mi pomagali, da žalujem v miru.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo