Vprašanja, razprave o izdelkih Pasta iz slada
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
laurie
živjo, Ali je ta pasta primerna za podgane? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, lahko daste tudi to malto pasto vašemu podganu. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
38 sporočila
laurine
Živijo, ali je to malto pasto potrebno dajati vsak dan?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je priboljšek. Lahko mu ga dajete malo vsak dan, vendar zmerno. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
6 sporočila
marc
Pozdravljeni, Kako lahko dam to testo mojemu zajcu?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko mu ponudite, da liže konico tube, ali pa malo paste daste v majhno skledico.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
julie
zdravo, Za kaj točno je ta pasta uporabna?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, odličen prebavni stimulans; ječmenov slad izboljšuje prebavo in preprečuje nastanek kepic dlake; fruktooligosaharidi so nepogrešljivi, saj pomagajo vzdrževati zdravo črevesno floro; kot priboljšek med obroki ali za izboljšanje glavne hrane.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
18 sporočila
nhat-to
Dober dan, ali je ta izdelek primeren za gerbile?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, ta izdelek je primeren za male glodalce, zajce (hišne živali). Primeren je tudi za gerbile, vendar le v majhnih porcijah.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
18 sporočila
nhat-to
živijo, ali lahko to testo dam svojemu morskega prašičku?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, ta izdelek je zasnovan za majhne glodavce, zajce itd. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
4 sporočila
lauryne
Lahko tej testo dam svojemu činčili? Za mojega zajca ja, vendar ker činčili ne smemo dati česarkoli, bi rad vedel, če mu lahko to dam. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, tega izdelka ne priporočamo za činčile.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie