Vprašanja, razprave o izdelkih Sistem razsvetljave GLOMAT T5 za 2 cevi Glo
48 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
dominique
Pozdravljeni, želel sem naročiti sistem Glomat T5 2X39W, ki je bil na voljo včeraj, okleval sem, ker slika ne ustreza opisu izdelka, na njej je prikazan T8. Ali je Glomat 2x39, referenčna številka 2648, res T5?
1 sporočila
alain
Pozdravljeni, ali je ta sistem združljiv z neonskimi lučmi ultra solar colormerci za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta sistem deluje s T5 neonkami. Zato so cevi Solar Ultra Color združljive. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
sebastien
Pozdravljeni. Ali je na sistemu t5 2x54w mogoče prižgati ali priklopiti samo eno neonsko cev? Nekateri sistemi ne delujejo, če niso priključene obe neonski cevi. Za mojo uporabo bi želel priključiti samo eno neonsko cev. Ali je to mogoče? Ali morata biti na mestu in delujoča dve neonski cevi? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za delovanje sistema je treba priključiti dva neona. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
romain
Pozdravljeni, zanimalo me je nakup tega sistema za osvetlitev z UV neonskimi lučmi dveh terarijev velikosti 90x60. Ali je to združljivo z UV neonskimi lučmi T5? Katera bo ustrezna velikost neonskih luči in moč? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vaš terarij lahko uporabite UV neonske luči s tem nosilcem, izbrati boste morali glede na želeno dolžino. Ta dolžina določa moč. Glede na to moč boste morali izbrati ustrezno referenco. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
marc
Pozdravljeni, rad bi izvedel, kakšno dolžino neona je mogoče namestiti na to vrsto balasta, saj bom kupil akvarij. Volumen je 300 litrov in meri 1,20 metra in ne želim preseči dolžine 1 metra za optimalno osvetlitev, seveda bo prisotnih dva reflektorja, glede na to, da bom namestil 2 po 54w, hvala za vaš odgovor in lep dan.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek ne bo primeren za vaš akvarij, saj je dolžina neonk prekratka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
15 sporočila
hana
Pozdravljeni, Zoomalia
Zanima me te neonske luči, vendar... Koliko litrov na vato v sladki vodi, če izberem T5?
Ali so podnožja fiksna ali nastavljiva?
Če so nastavljiva, kakšna dolžina neona bi mi bila potrebna?
Ali so neoni vključeni?
Kakšen je premer neona, ki ga bom potreboval?
Ali so reflektorji vključeni?
Če niso, kakšno velikost bi potreboval?
Je z reflektorji moč svetlobe večja? Če ja, na koliko litrov na vato potem pridemo?
Če se neoni ujemajo z vsemi kriteriji, enako za reflektorje, ali lahko izberem katero koli znamko?
Kakšne velikosti (dolžine) so podnožja?
Za namestitev pritrdil za kable, ali so le-te vključene? Ali je sistem predstavljen v obliki razsvetljave?
Kakšno dolžino imajo kabli?
Je vključen časovnik? Če da, ali je dnevni ali tedenski?
In kakšne so njegove dimenzije?
Oprostite, imam polno glavo vprašanj, včasih neumnih.
Najlepša hvala vnaprej...
Zanima me te neonske luči, vendar... Koliko litrov na vato v sladki vodi, če izberem T5?
Ali so podnožja fiksna ali nastavljiva?
Če so nastavljiva, kakšna dolžina neona bi mi bila potrebna?
Ali so neoni vključeni?
Kakšen je premer neona, ki ga bom potreboval?
Ali so reflektorji vključeni?
Če niso, kakšno velikost bi potreboval?
Je z reflektorji moč svetlobe večja? Če ja, na koliko litrov na vato potem pridemo?
Če se neoni ujemajo z vsemi kriteriji, enako za reflektorje, ali lahko izberem katero koli znamko?
Kakšne velikosti (dolžine) so podnožja?
Za namestitev pritrdil za kable, ali so le-te vključene? Ali je sistem predstavljen v obliki razsvetljave?
Kakšno dolžino imajo kabli?
Je vključen časovnik? Če da, ali je dnevni ali tedenski?
In kakšne so njegove dimenzije?
Oprostite, imam polno glavo vprašanj, včasih neumnih.
Najlepša hvala vnaprej...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Izbor sistema razsvetljave je treba opraviti glede na velikost vašega akvarija, vrsto akvarija (sladkovodni ali morski) in na količino živih rastlin v njem. Brez teh podatkov je težko odgovoriti na vsa vaša vprašanja.
Kar zadeva ta izdelek, je priložen samo nosilec; ne vključuje sijalk ali reflektorjev. Deluje samo z neonskimi sijalkami T5, to pomeni s sijalkami s premerom 16 mm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Kar zadeva ta izdelek, je priložen samo nosilec; ne vključuje sijalk ali reflektorjev. Deluje samo z neonskimi sijalkami T5, to pomeni s sijalkami s premerom 16 mm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
wilfried
Ponovno pozdravljeni. Vaše cene so zelo konkurenčne. Kdaj bo na vaši spletni strani na voljo prodaja T5 ballasta 1x24w? Arcadia, GLO ali katera koli druga znamka bi bila dobrodošla.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vabimo vas, da redno obiskujete našo spletno stran, da najdete tisto, kar iščete.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
wilfried
Pozdravljeni. Na večini konkurenčnih spletnih mestih je ta izdelek (2x24w) opisan kot tak, ki lahko deluje samo z eno neonsko cevjo zaradi neodvisne montaže. V prejšnjem odgovoru pa ste trdili nasprotno. Mi lahko danes date informacije, ali je možno priključiti samo eno neonsko cev? Ker ta izdelek, kot kaže, ne obstaja v različici 1x24w.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Potrjujemo, da morata biti oba neona priključena.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Potrjujemo, da morata biti oba neona priključena.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
12 sporočila
eric
Pozdravljeni, koliko let je garancija za balast, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta predstikalna naprava ima 2-letno garancijo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
12 sporočila
eric
Pozdravljeni, za dušilko z močnostjo 2-krat 54 vatov, ali moram nujno uporabiti sijalke z močnostjo 54 vatov, ali lahko uporabim svoje sijalke z močnostjo 45 vatov? Vprašanje je že bilo zastavljeno, vendar na dve zastavljeni vprašanji eden odgovori z da, drugi z ne. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, lahko uporabite neonske sijalke z manjšo močjo, vendar nikoli večjo od navedene moči.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
denis
Za akvarij s 110 litri, ali je balast Climate 2x24 dovolj? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, vendar vam svetujemo, da se za dodatne informacije obrnete na svojega običajnega prodajalca živali. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
denis
Za balast Glomat 2x54, ali lahko uporabimo neonske sijalke z 35 vati, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, lahko uporabljate neone z nižjo močjo, vendar nikoli višjo od navedene moči.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
boris
Pozdravljeni, Spreminjam luč mojega akvarija. Gre za 120-litrski akvarij z merami 100*30*40. Akvarij bo zasajen. Neuspešno iščem glomat 2*39 vatov... Ali ne bi bil model 2*54 vatov premočan za moj akvarij? Ali bi bil primeren? Glede na to, da bo zmerno zasajen... Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam sistem 2x54W, ki bo deloval brez pretirane svetlosti.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalije
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalije
23 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, ali bi ta balast ustrezal mojemu popolnoma opremljenemu akvariju Roma 240, da dodam neonske luči?Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na žalost morate zamenjati galerijo. Lepo pozdravljeni, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
bruno
Pozdravljeni, imam akvarij Osaka 260, katerega balast je zaradi težav z elektriko pregorel... Je mogoče balast zamenjati s tem? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Svetujemo vam naslednjo lučno rampo: https://www.zoomalia.com/animalerie/rampe-d-eclairage-t5-sans-potence-pour-osaka-260-marron-p-18052.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Svetujemo vam naslednjo lučno rampo: https://www.zoomalia.com/animalerie/rampe-d-eclairage-t5-sans-potence-pour-osaka-260-marron-p-18052.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
sébastien
Pozdravljeni, Ali lahko naprava deluje, če priključimo samo eno neonsko luč? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne, potrebno bo vstaviti obe neonski žarnici, da bo delovalo.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
3 sporočila
julien
Pozdravljeni, ali bo predstikalna naprava 2x24W dovolj za akvarij s 140L? Kakšna je razlika med neonkami T5 in T8? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vse je odvisno od dolžine vašega akvarija. Kljub temu pa sta lahko 2X24w nezadostna. Neonke T5 so močnejše od neonk T8 in bodo zato zagotavljale boljši prodor v vodo. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
nanou
Pozdravljeni, šele začenjam z akvafiliijo in dobil sem akvarij JUWEL velikosti 80 x 40. Imam težavo z zamenjavo dušilke, zato iščem nekaj, kar ustreza naslednjim referencam: dušilka OPTIMA Tip D36.28.00.31x36 W230 V50 HZ. Hvala za vašo pomoč, se vidimo kmalu.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Lahko vam ponudimo naslednjo rampo:
5540 Rampe EBL T5 2X24W 80 CM : https://www.zoomalia.com/animalerie/rampe-d-eclairage-ebl-sans-tubes-t5-p-1851.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
5540 Rampe EBL T5 2X24W 80 CM : https://www.zoomalia.com/animalerie/rampe-d-eclairage-ebl-sans-tubes-t5-p-1851.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
florence
Pozdravljeni, imam akvarij dolžine 100 cm in rad bi kupil Dennerle T5 neonske luči 45W. Ali bodo ustrezale za to vrsto dušilke 54W?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam, da izberete 39W balast s 39W neonkami, saj bo to bolj primerno za vašo situacijo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
julia
Pozdravljeni, želel/a bi kupiti ta komplet v velikosti 2*24 w za moj aquadream 80. Ali ta komplet vsebuje vse za zamenjavo mojih starih neonk z dvema T5? Ali je treba dodati še kakšne dele za montažo? Ali je priložena navodila, ker nisem zelo vešč/a v ročnih delih...? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta komplet je popoln.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
angelique
Zdravo, moj akvarij je gola cisterna in rad bi ji dodal osvetlitev. Rad bi vedel, ali je potreben samo to ali še kakšen drug del, da ga lahko osvetlim. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Na naši spletni strani si lahko ogledate celoten nabor luči, primernih za akvarije. Najdete jih v kategoriji akvaristika, nato luči. Poleg tega boste potrebovali tudi sistem filtracije, prilagojen prostornini vašega akvarija, če ga še nimate.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia.
1 sporočila
laurence
Pozdravljeni, ali lahko na predstikalne naprave 2x39W namestimo cevi z manjšo intenzivnostjo, na primer 2x28W? In v koliko časa bo dostavljeno k nam? Hvala in lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Načeloma morate za optimalno uporabo ostati na 2x39 vatov.Rok odpreme je naveden na vsakem izdelku, dodajte nato še 2 do 5 dni za dostavo.Prijazni pozdravi,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
guillaume
Pozdravljeni, Ali sta za vsako cev (2) po 4 vtičnice? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, obstajajo 4 vtičnice. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
celine
pozdravljeni, imam akvarij, širok 50 cm, 120 litrov v obliki kocke. Rad bi zamenjal sistem osvetlitve na GLOMAT T5 s 2 cevkama za morsko vodo. Kaj mi svetujete, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Priporočamo vam uporabo dveh različnih T5 neonskih žarnic, ene za rastline in ene za ribe.Naše neonske žarnice lahko najdete v kategoriji akvaristika, svetloba za akvarij, neon T5.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
vassili
Pozdravljeni, želel bi vedeti skupno dolžino neonskih cevi, ko so nameščene ... Namreč, neonke 54W T5 so dolge 115 cm, moj rezervoar pa je dolg 118 cm! Zato so dimenzije precej napete z vtičnico… hvala!!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vtičnica meri 4 cm. Torej, skupno 115 + 4 = 119 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia