Vprašanja, razprave o izdelkih Praskalnik plošča iz sisala 28 x 80 cm
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
aÏda
Dober večer, lahko izvem, koliko časa približno traja, da postane izdelek v velikosti 28x80 cm na voljo? In ali bo izdelek v velikosti 58x100 cm spet na voljo? Hvala. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Veliki model je prenehan in ne bo več na voljo. Velikost 28x80 cm je trenutno razprodana pri našem dobavitelju, na žalost trenutno ne moremo sporočiti datuma, kdaj bo spet na zalogi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Veliki model je prenehan in ne bo več na voljo. Velikost 28x80 cm je trenutno razprodana pri našem dobavitelju, na žalost trenutno ne moremo sporočiti datuma, kdaj bo spet na zalogi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anaïs
Dober večer, ali bo izdelek spet na voljo v velikosti 56x100 cm? Zelo bi me zanimal za moje novo stanovanje.. Hvala :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek v velikosti 56x100 je trenutno na voljo. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
bastet
Pozdravljeni, izgled izdelka se ne ujema s sliko na demonstraciji, ali je sisal barve vrvi?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Da, popolnoma.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Da, popolnoma.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
cléa
Pozdravljeni, kako pritrdimo ta predmet na steno? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Sisal praskalnik 1 panel, pritrjevanje na steno s pomočjo vijakov in zidnih vložkov. Možnost ustvarjanja kotne rešitve z naročanjem 2 panelov. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie