Vprašanja, razprave o izdelkih Praskalnik plošča iz sisala 28 x 80 cm

100% stranke

priporočam ta izdelek

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
AÏDA
1 sporočila
aÏda fr
Dober večer, lahko izvem, koliko časa približno traja, da postane izdelek v velikosti 28x80 cm na voljo? In ali bo izdelek v velikosti 58x100 cm spet na voljo? Hvala. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Veliki model je prenehan in ne bo več na voljo. Velikost 28x80 cm je trenutno razprodana pri našem dobavitelju, na žalost trenutno ne moremo sporočiti datuma, kdaj bo spet na zalogi.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Anaïs
1 sporočila
anaïs fr
Dober večer, ali bo izdelek spet na voljo v velikosti 56x100 cm? Zelo bi me zanimal za moje novo stanovanje.. Hvala :)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek v velikosti 56x100 je trenutno na voljo. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
Bastet
1 sporočila
bastet fr
Pozdravljeni, izgled izdelka se ne ujema s sliko na demonstraciji, ali je sisal barve vrvi?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Da, popolnoma.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Cléa
2 sporočila
cléa fr
Pozdravljeni, kako pritrdimo ta predmet na steno? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Sisal praskalnik 1 panel, pritrjevanje na steno s pomočjo vijakov in zidnih vložkov. Možnost ustvarjanja kotne rešitve z naročanjem 2 panelov. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo