Vprašanja, razprave o izdelkih Silikonska zaščitna nogavica za pse
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
8 sporočila
stephanie
Želel bi vedeti, ali je to primerno za velike šape anadoljskih ovčarjev?
3 sporočila
nadine
Nogavica, ko je položena na ravno, meri 10 cm; lahko se prilega, če ni obvez, drugače je različna glede na zadnje ali sprednje tace.
2 sporočila
blazin
Ali je mogoče to vrsto nogavice prilagoditi za zadnjo tačko mačke? Hvala.
1 sporočila
annie
Za mačko bo to preveliko. Za mojega psa je bilo to pretežko obleči. Priporočam povoje, ki se sami oprimejo. Hitro, učinkovito... Ali pa odrežite nogavico, da bo lahko dala tačko notri in jo zaščitite, da bo neprepustna za sprehode po mokri travi. Raje imam škornje in škorenjčke. In povoje, ki jih lahko poljubno pritrdiš.
2 sporočila
blazin
Kateri je ta samooprimajoči povoj, ki mi ga priporočate? Zanimam se. Moj maček si je poškodoval zadnjo peto, torej del, ki bi ga lahko zamenjali za obrnjeno koleno. Ta rana krvavi, ker se praska in liže svojo krasto, ne pravim, da jo razbija! Posledično spet krvavi in to traja že dva meseca. Od včeraj je zaprt in potreboval bi zaščito brez flajštra, saj mu namestiti povoj je, kot poskusiti dati piercing levu! Hvala za vaš odgovor, zver želi še naprej raziskovati našo podeželsko džunglo! ;)
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, moj pes ima povoj Roberta Jonesa in moram zaščititi konec tačke, ki se dotika tal, predvsem pa povoj naredi zelo zelo veliko tačko. Sprašujem se, če bi to ustrezalo? Premer njegove obloge je približno 24 cm. Kakšen je premer odprtine nogavice za največjo velikost? Hvala.