Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Florence
2 sporočila
florence fr
Dober večer, rad bi uporabil to lepilo za pritrditev lesene police na steklo mojega akvarija. Je to mogoče? Če da, koliko časa je potrebno, da se dobro posuši? Gre za gerbilarij. Hvala
melanie
4 sporočila
melanie fr
Pozdravljeni, rad bi prilepil majhno led rampo na pokrov za akvarij s prostornino 20 litrov, je to mogoče? Ali lahko izparevanje vode iz akvarija predstavlja problem? Hvala, lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, glede na opis tega izdelka ni kontraindikacij, da ga uporabite za lepljenje vaše ograje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
ségolène
1 sporočila
ségolène fr
Pozdravljeni, Ali bo ta silikon učinkovit za obnovo tesnil mojega akvarija, ki ima stekleno sprednjo stranico, medtem ko so druge stranice izdelane iz plastike. Se prilepi tudi plastiko na plastiko in steklo na plastiko?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta izdelek bi bil primeren za način uporabe, kot ga nameravate.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Amandio
9 sporočila
amandio fr
Dober večer, če nalepim dekoracijo, koliko časa moram počakati, da lahko dekoracijo dam nazaj v moj akvarij?Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Počakati morate, da je vse popolnoma suho, kar lahko traja do 7 dni, odvisno od debeline.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Laure
3 sporočila
laure fr
Pozdravljeni, ali ta izdelek dobro prenese toploto? Na primer pod grelno lučjo, ali obstaja možnost, da sprošča toksične snovi?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam, da silikon postavite neposredno pod vir toplote. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Patrick
1 sporočila
patrick fr
Pozdravljeni, ali je ena tuba lepila dovolj za lepljenje dveh 3D dekoracij, na primer Juwel, ki ima vsaka 60 cm x 55 cm in debelino 5 cm, kar pomeni skupaj 120 cm x 110 cm?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ena tuba lepila vam bo zadostovala za lepljenje vaših dekoracij.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo